Fredagsmys med bad & pyjamas

jorå,det är fredag IGEN kändes som om det nyss var fredag? konstigt hur tiden förvinner ur mina händer!
idag var vi en sväng o hälsa på  jenny & nea alltid lika trevligt, det var länge sen sist så riktigt kul att träffa dom=)

sen gick jag o liam o handla på ica, blev taco wraps till middag götti gött gött.
städa undan det sista o hängde tvätten.
spola upp ett bad till mig o liam som vi sedan kröp ner i o lekte o plaska på i säkeligen 1 timme, så nu e vi rena o varma å varsin pyjamas har vi på oss.
resten av kvällen ska vi tillbringa framför tv:n nerstoppade i sängen, nice.
känner mig trött o det är liam oxå så han kommer nog knoppa in ganska så fort vi lägger oss.

i morron har jag d ingen aaaaning om vad vi skall hitt på för någe? hmm nån prommis blir det säkert, hörde dom lovade lite varmare ute så då passar det bra med mycket frisk luft.

nä jag orkar fan inte blogga nå mer, känns tomt?? är en trött o sliten mamma idag så nu säger vi god natt!!

HAN KAN STÅ.....!!???

JEPPS., upptäckte idag att Liam kan stå helt själv om han håller i sig i nån möbel, 5 månader o han kan så mycket redan, mammas gullunge.
har tränat mycket här ikväll på det, står en liiiten stund men hur gulligt som helst.
nu e han så trött så nu sover han.
så nu har jag egen tid, ska ta en kopp te o en macka o glo på room service.
bye bye

RICKSPUCKON!!

igår var vi på mamma fika och jag tror jag satt på samma fik i 5 timmar, shiit!! hur har man ens tid med nå sånt?
nåja, idag ska vi på babysång i kulturens hus, vi var där förra veckan o det var som mysigt så vi går idag igen. måste komma ihåg att ta med mig pengar så jag kan köpa hem ett sång häfte så jag kan sjunga med liam här hemma. det skulle han säkerligen uppskatta, han e nog den enda som tycker jag sjunger bra haha eller han har inget val det är bara o gilla läget=)

har städat undan lite här på morron o tvättat lite kläder. o diskat, så jag ska väl bara dejta dammsugaren en sväng ikväll oxå så blir det riktigt nicegt att vara här.
Liam har fått broccoli pure o mumma det tyckte han ju om, såg dessvärre inge vidare ut men men han glupsa i sig några skedar galant.
starkt jobbat grabben!

har pröjsat hyran o elräkningen o fan vad fattig jag blev helt plötsligt, detta är inte kul att jämt å ständigt ha så lite pengar, jag fattar knappt att vi får månaderna att gå runt, det är med nöd o näppe vi klarar oss.
har dock fått nys om att man kan söka olika fonder som ensamstående mamma, så kan man få lite extra bidrag till saker man vanligt vis inte skulle  ha råd med, säkerligen svårt att få något sådant men va fan man kan ju alltid pröva i allafall, det skadar ju inte.

våran slemhosta är nästan = noll snart så det känns ju skönt, ÄNTLIGEN friska *peppar,peppar*
nu fasiken vill jag inte ha nån mer skit förkylning eller magsjuka eller nån annat shit.

och jävla fan vad irro jag blev på nån jävla brud som hadde några dumma inlägg i sin blogg om unas graviditer mm. hon bara klaga o klanka ner på dom som är unga å får barn o tyckte minsann man skulle andvända preventiv medel osv, osv.
åå det gjorde mig så arg hon vet väl inte bäst?? elller? hon kan absolut INTE dra alla över samma kam, det tycker jag är fel, jag menar det finns faktiskt dom som blir gravid TROTS preventivmedel, o dom gör ett JÄKLA bra jobb som förälder måste jag säga och det gör nog dom flesta så jag ger en eloge till er unga mammor o pappor där ute, stå på er!!

JÄVLA RICKSPUCKADE BRUD!!!
garanterar att dom flesta av dess unga mammor är bra mycket mognare än vad hon e.

så nu fick jag bort den aggritionen, skönt!!
nu ska vi klä oss o dra mot stan för å sjunga lite.
ill be back!"!

Slapparsöndag

Så då var det söndag, skönt att vara hemma o slappa o vila upp sig, natten har varit bra, vi har sovit båda två jättegott. Liam o jag har fortfarande slemhosta men det är inget som besvärar oss längre, tror det börjar bli bättre o bättre nu. igår var vi med några kompisar o drack kaffe(jag) dom drack vin och vi spelade ett spel som heter alias o det var svinkuligt, roligt hade vi o skratta så man blev tårögd.

idag ska vi inte heller göra så mycket väsen av oss, slöa o laga mat o bada o kanske tvätta det sista i tvättkorgen, nä vi ska nog bara vara hemma o samla nya krafter till nästa vecka, så man orkar göra nå vettigt då i stället.
skulle ju behöva gå på stan o köpa nån pyjamas till liam o nån body osv, själv skulle jag behöva lite sockar o en tröja, visst jag skulle vilja ha en ny amnings bh oxå men men det får jag skippa, jag får klara mig på dom två jag har, men dom går varm i tvätten kan jag lova.

han är så söt liam då han sätter sig upp i babysittern, så sitter han där o kollar runt o leker med fötterna o försöker plocka upp alla leksaker som han slängt på sidan om, det ser som så sött ut där han sitter och kommer man nära honom så ler han bredaste smilet, gullungen.
och inga smakisar har han fått i helgen med tanke på slemmet i halsen så har vi avbrytit smakisarna, okej det är ändå inget han äter sig mätt på iallafall utan det är ju bara för att lära sig smak o konsistens.
så det är vatten o bröstmjölk som gäller nu för han.

igår satt vi o disskuterade små bäbisar å hur pluttiga dom e i början osv, och visst blir man sugen på en till=) jag måste erkänna det. saknar att få vara gravid o gå med magen i vädret åå det var så mysigt och för att inte tala om att få föda igen en till förlossning, det ser jag fram emot, ni kanske tycker jag är knäpp? det gör sviiinigt ont men det är oxå det häftigaste jag vart med om, att få upp barnet på bröstet vilken känsla=)
klart gossen ska få syskon..

å här sitter jag o drömmer mig bort, hör att kaffet är klart så nu ska jag få mig en kopp, YES!!
hoppas ni har en trevlig fortsatt dag.

skönt å slippa skiten!!

jag är så fruktansvärt nöjd med mitt liv som det är just nu.
jag är så glad att jag slipper skiten, fulla människor o krogen, fyllesnack och bakfylla.
skulle aldrig i mitt liv orka med något sådant nu.
vi var på fest en sväng igår kväll, och med tiden gick så kom det mera folk o fullare människor, volymen öka och förståndet försvann!! det var så skönt att bara ta sitt pick o pack o gå hem, tog en prommis hem i lugn o ro och det var alldeless tyst ute riktigt skönt.
jag kände mig så lyckligt lottad som har liam o vårt liv.
kan inte bli bättre.

idag är vi lite hostiga o rossliga sen förkylningen men fullt frisk i övrigt, men vi gör inte så mycket väsen av oss utan kurerar oss mest o lufsar omkring i pyjamas.
har precis fått mig en kopp kaffe i min hand, så kanske man vaknar å blir människa igen.

ska små dona lite hemma fixa rent i kattlådan, slänga lite sopor osså laga nån riktigt god middag ikväll så man bara kan mysa o äta gott framför tv:n, frågan är bara vad jag ska laga för nått?? baguetter med currykyckling är ju en favorit, men skulle vara kul att äta nå annat, hmm? taco wraps kanske? nä jag vet inte.
nån som har nått förslag på nå gott???
en sak vet jag det blir gurk o morotsstavar med dipp ikväll. gööött!!

Nä åter till mitt!
puss & kram på er kära läsare.

min lilla bäse växer=)

jepp så är det, han växer min lilla bäse, han väger 8420g o 68 cm det är så kul å se hur han växer.
på bvc fick vi mycket beröm av kerstin som tyckte att han ser riktigt fin ut.
när hon frågade mig vad jag ger honom så svarade jag bröstmjölk då hon brast ut HALLELUJA haha hon e som kul den där lillkerstin.
visst jag ger ju han smakisar oxå men det är ju bara nån sked per dag.

i morgon blir han hela 5 månader och jag kan knappt tro att det är sant, han har blivit så stor nu och tiden går så fort, saknar då han var så mini pluttig liten nåå han var sååå söt då. ÄR söt nu oxå naturligt vis, han är det vackraste som finns för mig.

babysång var vi på igår oxå det var ju väldans mysigt måst jag säga, o liam uppskattar stimulans o rörelser på det viset, så det ska vi fortsätta med ,visserligen är det bara 5ggr kvar men dom ska vi gå på.
var även o shoppa två braxor o en body till han igår. och fynda ett linne o en vårjacka till mig själv.
oftast så hittar man ju bara kläder till gossen men när det gäller en själv så blir man som snål haha.

idag fyller syrrans dotter Michelle 1år GRATTIS gumman=) tänk att det var ett år sen hon kom? kommer ihåg denna morgon förra året kring 6 tiden på morgon så får jag ett sms av syster där det står att värkarna satt igång o att dom snart ska åka in. hihi så spänd o förväntansfull jag var då. längtade till min egen förlossning oxå. hihi
men nån timme senare tittade hon ut lilltjejen. så fin=)

o vad göra idag då? far o grattar henne i helgen tror jag, så jag kan stanna över natten. för i morron ska jag o liam på fest ahha, nä en polare ska ha fest o det kommer lite kompisar söderöver så vi ska åka dit o hälsa på o vara en stund vi åker väl hem innan alla blir för fulla o stökiga, men kul ska det bli=)
så idag ska jag slänga igång en maskin o dejta damsugaren en sväng o diska undan lite. kanske försöka ta mig ut en sväng på prommis oxå, lite grått o trist ute men det är bara 0 grader så det blir nog skönt i allafall.

sådärja, ska ge min lilla bäse en hutt nu.
bye bye

Back in town!!

sådärja då var vi hemma igen efter en helg med familjen, mysigt har vi haft det o ätit gott och friska har vi blitt yejj!!
igår så städade jag hemma o donade på, köpte nya sängkläder mycket snygga svarta med mönster på.

idag ska vi på 5 månaders kontroll på bvc så det ska bli så spännande å se vad han väger nu.
och efter det ska vi nog ta oss en prommis till stan där vi ska på mamma fika i vanlig ordning.
solen lyser ute o vi börjar få ena riktigt fina dagar nu. man blir lite piggare och det är nästan så man får lite vårkänslor=) härligt.

Liam fick en hoppgunga i helgen, och när jag satte honom i den började han hoppa på en gång han fattade direkt hur man skulle andvända den, oj vad han hadde kul han riktigt älskar den där hoppisen, och när han satt i den så började mammas hund o hoppa o busa med en pipleksak o det fick liam att brista ut i skratt o vad han skrattade haha det tyckte han var festligt.
kul jycke den där emma.

nu sitter jag här o lyssnar på lite musik o dricker morgon kaffet och ska snart ta och göra i ordning gossen o ge han en slurk, han sitter o kollar på barnkanalen o är så nöjd så.
återkommer ikväll med resultatet av bvc sen.

lev & må!!


PS. Elin vad kul att du kommer till luelå, tycker absolut vi ska stråla samman nån dag, kanske laga lite go mat?
O sara, jag saknar dig hoppas du har det bra där i paris=)

mera bilder

image50image34image35image36image37image38image39image40image41image42image43image44image45image46image47image48

Rättegångshelvete!!

Liam mår mycket bättre nu och natten har varit okej till skillnad från igår natt då jag hadde en natt from hell.=) liam var såå grinig igår kväll, å bara skrek å skrek oskrek fram till kl. 23? somnade då. för att sedan vakna kring 1 tiden o skrek o skrek oskrek, vilket resulterade i hög feber o han skrek o somna o skrek somna var riktigt plågosamt å se faktiskt, jag gav han en sup för att få ner febern o bar honom o vyssjade honom, la säkert ner honom 10ggr man han bara vaknade o svårt hade han å äta oxå då han var så täppt i näsa, så 02.45 somnade han ÄNTLIGEN om då panodilen gjort verkan, shiit han var så slut så slut och för att inte talo om hans mor som var i koma?? det är såna stunder jag avundas er som har en karl en extra famn att lägga han i. riktigt jobbigt var det. igår var jag varit helt slut. och hade jag haft cigaretter hemma hade jag tatt mig en rök.

idag har vi varit på stan en sväng o blitt bjuden påå lunch TACK!! sen har jag följt med då en polare tatuerat sig, mycket intressant men det tyckte dock inte liam för han somnade nästan direkt, sittandes, gullungen.
nu är vi hemma och ska snart ångbada, det ska bli riktigt skönt för jag e sååå frusen.

mindre kul var ju att när jag kom hem såg att jag fått en kallelse som vittne till en rättegång om en kille som spöa en tjej på cleo, jag vet vem han är en RIKTIG idiot, det hände för mer än ett år sen innan ens liam var påtänkt haha.
MEN det kändes asjobbigt, jag ammar ju han o ska han med dit å nää jag vill verkligen inte fara dit, men jag är TVINGAD anars hämtar polisen mig??!! å man måst betala 2000kr kändes ju inge kul. fan oxå!! nu började jag gruva mig inför detta. killen där är en idiot och jag vill inte ha några ovänner osv, absolut inte nu när jag har liam, hadde jag inte haft honom hadde det vart en annan femma. men samtidigt vill jag ju att han skall få sota för sitt brott. FAAN FAAAAN!! åå är så arg just nu.

Bilder

image22image23image24image25image26image27image28image29image30image31image32image33

Förkylning om vart annat.

jo. nu har vi oxå trillat dit för denna förbannade förkylning, guud så jobbigt Liam hadde det inatt då han bara snorade o hade svårt att andas o äta var ju snäppet svårare då han inte fick nån luft då han sög.
stackarn fick rensa upp med koksalt osså lite nezeril på det så äntligen fick vi oss lite sömn.
jag vet ju att barn är sjuka hit o dit o till höger o vänster och att det är bra för desar imunförsvar o feber är nyttigt osv, men jag LIIIDER verkligen med han då han är sjuk min lilla gosse, han kan ju inte annat än att gråta o det gör ont i mammahjärtat.
krya på dig älsklingpojken!

jepp då var det måndag o en ny vecka ligger för fötterna, igår var jag på middag hos tina vi åt pytt i panna o vitlöksbröd TACK! skönt att slippa laga mat och skönt att få komma sig iväg lite o byta miljö o få sig nån prommis här o där.

sitter här o bloggar o äter apelsin, väntar på att Malin ska komma hit o vi ska väl försöka hitta på någe sköj, kanske ta oss ut en sväng i solen, härligt med sol man blir genast myyycket piggare när den dyker upp.

nä dra på trissor nu är jag kaffe sugen!!

Härliga helg!!

jepp, nu när det helg igen, skönt faktiskt, helgen är som så mysig på nå vis.
inatt så tyckte Liam att man skulle vara vaken mellan kl 2 och 3,30 ungen var skitpigg o jollra o böka o busa i det kolsvarta sovrummet, försökte lite snällt att förklara för honom hur mycket mamma uppskattar att få sova på nätterna, han besvarade mig med ett pruttljud haha, så det vara bara o busa på med honom till han ÄNTLIGEN somnade om.

sen klev vi upp kring 9 tiden, och jag har hunnit tvätta, städa o diska undan, samt byta 2 bajsblöjor och druckigt kaffe. Liam har fått potatis & palsternacka blandat med bröstmjölk till lunch det var sisådär, vissa dagar är det bättre och andra är det blaj, men vi avslutade måltiden med lite klet i håret o lite klet på bordet o lite klet ÖVERALLT!! haha samt lite vattenmelon, Liam bara waow mamma detta var ju GOTT och det ger du mig först nu!!?!!
så nu är han nöjd o belåten o ligger o sprattlar i tv rummet o leker o pratar o har sig, ett och ett annat skratt hörs oxå.

snart kommer det en polare hit, vi ska fika lite, har semlor i kylen som jag fått YAAKH!! gillar inte grädde fyy, men man kan ju alltid bjuda bort dom!!
smartaste sättet att banta på, man får se till o ha fikabröd som man inte diggar själv hehe.
vilken kalasbra ide.

asså jag tänkte på en grej, har ett paket Libero blöjor 10-15kg (felköp)
jag andvänder ju Libero 7-14kg men vad är igentligen skillnaden på dom?? jag mätte dom,
dom är ju exakt lika stora???
det skiljer inte MÅNGA millimeter mellan dom i så fall??
nåväl dom var ju som söta med små grodor på.
passar ju bra för jag har ju gått och snöa in på gröna små grodor och att inte tala om liam som ÄÄÄÄÄÄLSKAR sin mjukisgroda!!

på tal om blöjor, dags o byta en på gossen, ska bannemig testa dom där 10-15kg
bye bye


Lilla barn!

vart på stan no drog en fika med lite andra mamma o bäbisar.
sen gick vi och kollade runt lite. for hem och åt lite mat o busat på här hemma.
är så skönt att få komma hem då man varit borta o ränt.

så nu sitter jag här och lyssnar på musik o läser runt på internet om allt möjligt.
slog en tanke på alla hemlösa barn som inte har något alls. tycker så himla synd om dom. vem finns där o håller deras hand i mörkret o vem torkar deras tårar. nää fy det är så orättvist.
stackars lilla barn!!

Lilla barn DU föddes
till en värld vi skapat dig
till rikedom och överflöd
och magen full av mat
till lyx och flärd
och fest och glam med överfulla fat.
Till fred och ro och ljuv musik
du lilla barn visst är du rik.
 

Eller blev du född till fattigdom
till armod utan mat
till tiggeri och spott och spe
och alltid tomma fat
till krig och bomber hat och gräl
där ingen vill dig väl.
Du lilla barn som föds idag.


annars gör vi ingentin, har inte riktigt orken idag, fyy känner mig väldans trött. det blir till o mysa ikväll framför tv:n och kanske ett litet bad. joo så mysigt.


sämre mamma? VAD FAN!!?!

Är jag en sämre mamma bara för att jag är ensamstående?
vissa vet verkligen inte mycket om livet.
JAG BLIR SÅ LESS OCH FÖRBANNAD
på nördar & nollor!!!!!!!
kom inte och utala er om min roll som mamma, det sköter jag bättre än ni torkar era arslen!!


smakisar!

men lillgubben är ju så söt, han har ju smakat potatis förut men det var blaj, idag fick han potatis 6 majs blandat med bröstmjölk jummie det slank ner hela 7skedar!!? shiit gubben blivit stor nu.
och på em så åt jag lite melon som liam fick slicka lite på guud ungen blev stormgalen då han inte fick mera!! det var ju GOTT mamma!!!

har städat upp på balkongen så nu kan man faktiskt sitta där ute o ta sig en kopp kaffe när det är fint väder ute, som såna här dagar då det var 7+ ute när jag steg upp YES!!

imorgon blir det en fika på stan, skönt känns som om jag varit hemma hela veckan o int gjort så mycket. visst jag har hunnit städa o sådär men hur kul är det på en skala??
ska kika om jag hittar några svarta brallor till gossen, jag städa ju ur hans garderob o dom svarta braller han har är ju försmå!!

gud jag skulle vilja lägga mig i ett bad o jäsa men det finns som inte tid för sånt nu för tiden så man får nöja sig med om man hinner med nån snabb dusch i vecka haha.
blir som inte att man hinner med sig själv så mycket, ville ju vara en sund,nyttig,hälsosam o smal mamma, hallå!! när ska det ske lixom, hmm får ta tag i mig själv nu o faktiskt börja röra på mig mer o äta mer hälsosamt. är så less på å vara plufsig haha.
men allt är ju så gott när man ammar o inte tala om mitt coca cola beroende som är det största boven i det hela shit måste ge upp det oxå!! aj aj hur skall det gå?
DET MÅSTE GÅ!!

sommarlängtan

ja så är det faktiskt jag längtar till sommaren, tänk vad skönt slippa av och på med kläderna och in o ut ur affärerna ner o upp för trappan, skönt att bara kunna ta på han en body o lägga han i vagnen o så är det klart för start. saknar solen o värmen o gräset o asfalten. ska bli så kul oxå och få fara och bada med Liam o alla andra mammor o bäbisar o bara ha pickning o sola o mysa.

den här vintern är väldans konstig, från ena dagen till den andra så kan det pendla mellan 19- och 4+ myyycket skumt. men det har varit få dagar som det varit riktigt kallt, det tackar vi gudarna för. det är ju skönt när det är som lagomt ute då är det som bäst. kunna ta sig ut med vagnen i friska luften o röra på sig.
och idag för att inte tala om idag det är 7+ ute heeeel nice.

så vad står på våran dagsordning då? ja det blir då lätt en prommis, kanske man skulle dra en prommis till stan och gå o kika lite granna.
vi klev upp ganska tidigt idag så det känns som att man måste vakna till lite innan man ens kan sätta igång med nått. lillgossen ligger o kollar tv o jollrar i tv rummet, han verkligen äääälskar att kolla barnkanalen på morgonen, känns som om det mer eller mindre har blitt en rutin. fast då får ju jag en stund på morgonen för mig själv för att skriva o läsa bloggar o dricka en kopp kaffe o vakna till i lugnan ro.

och inte har jag fixat in nå nya bilder, SKA göra det snart. men min dator strejkar då jag försöker ladda upp så jag fårla låna nån annans för att fixa det hela men men håll ut det kommer snart.

klart slut..!!

frisk!!

japp, vi är friska och krya som aldrig förr *peppar,peppar* skönt!
igår var vi på bäbisfika i vanlig ordning, fast på ett nytt fik, mat & prat. nice dom har mycket bättre fika o mat där.
och kvällen avslutade vi med en pizza på porsön GOTT!!

idag har vi varit hos jenny & nea o hälsat på o lekt o dom bjöd på mat TACK Jenny.
så nu är vi hemma ska ta och vika lite tvätt o dona på här hemma lite grann ta de lite lungt o se lite tv o bara mysa.
liam drar en powernap just nu haha kan han behöva.

OCH nu till nått helt annat, jag stör mig på "VISSA" personer som tar all energi, känns som om allt bara kretsar kring dom o dreas liv o man får inte en syl i vädret. det är en speciell person jag syftar på som jag faktiskt tycker är mycket trevlig o snäll, men jag tror att hon har det lite jobbigt just nu iallafall mer än hon visar.
men jag brukar inte störa mig på folk sådär. men ibland blir det bara för mycket helt enkelt.
SÅ nu har jag fått ventilera bort det, då kan jag kanske sluta fundera på det.

nu ligger katterna ute på blocket MED bild så vi får se om nån nappar på det då. jag hoppas ju att jag på nått sätt ska kunna omplacera dom för allas bästa, visst det är sorgligt men sant.

bye bye

kaggesjukan!!

jepps, då har den förbannade magsjukan slagit till igen, skulle ju vara på kalas i söndags men fick avbryta och åka hem. fy jag har fått magsjuka. skulle ha kunnat bosätta mig på toan, det har varit kaos här hemma.
liam blev dålig oxå han var otröstlig inget hjälpte han vägrade ta tissen jag sjöng o bar o vaggade o vyssjade o masserade o badade o kramade inget hjälpte.
det var as jobigt o speciellt då jag hadde vi det laget fått skyhög feber , svetten lackade trodde jag var i färd att ge upp här hemma, men det är konstigt hur mycket man orkar för sina barn?
men så kring 23 tiden lugnade liam ner sig o bara små snyftade och vi la oss i sängen och jag gav honom tissen och han åt och åt till slut så somnade han.
natten har varit okej, liam har sovit näära mig i natt och snuttat extra mycket.

nu är det en ny dag jag känner mig lite skakis o tagen av det som varit, men dock mår jag mycket bättre än i går, jag får behålla de vatten jag dricker o det är super nice.
ska tvätta undan o städa upp här hemma o vädra ut alla bakterier.

och så vet jag ju att  cola brukar vara bra då man har magsjuka så jag ska med glädje gå och köpa mig en STOR cola sen.
Liam sitter framför tv:n å kollar in trasdockorna o han surrar o surrar o verkar hyfsat pigg.

nä ska ta tag i allt nu. vi ses!

Fraijdag

jag har inte alls hunnit sitta vid datorn denna vecka känns det som, annat än att göra det viktigaste som att betala räkningarna, å det är inte lika kul som att skriva flummiga inlägg i bloggen=)

så?? iförrgår var jag på stan o luncha med några mammor o bäbisar, sen skulle vi på babysång men det var as mycket folk där så vi tar det nästa vecka.
efter det for vi till dollar & barnens hus, vill ha såååå mycket.
och efter det for jag på middag hos ett par på björx, tack för maten, vi käka pizza.
sen tog vi en prommis till porsön o jag träffa lite bekanta.
så vart det direktbussen hem och natta Liam som var sååå trött och somnade snällt i sin egen säng och sov där i sex timmar utan mat,utan krångel, int nå.
super nice.

igår var vi med jenny & nea på storheden o vanka runt på alla affärer, guu vi var hemma halv åtta igårkväll oj vad det värkte i mina fötter, så trött och hungrig jag var.
så det var bara o söva liam o sen ta sig lite mat.

så nu sitter jag här med lite kaffe i handen, det är skitdåligt väder idag, inge kuligt alls.
får se vi ska väl dra oss mot syster yster idag. som har en son som fyller 4år i helgen så det blir lite tårta å sånt.'så många av liams kusiner som fyller år ibörjan av året.
så många kalas blir det=)

ska ta och lägga in lite nya bilder senare då jag fört över dom från kameran.
men nu ska jag ta mig en påtår.


RSS 2.0