Lord!!

fredag äntligen får man se en liiiten glimt av solen i allafall, denna sommar suger fetballe,
vart fan är värmen o solen? de e ju för fan svinkallt på natten o lite ruggigt på dagen, nä lägg av o ge oss solsken.

ja åsså har vi en liten donna som fyller 1 år idag GRATTIS Nea.
så vi ska på kalas o mojsa på äta tårta o busa.
det blir nice!

veckan har jag mest drällt omkring på stan eller storheden och pcja inte gjort nå vettigt alls bara slösat en massa pengar ha ha.
och less blir man då det är sommartider på bussarna och då går dom ju inte så jäkla ofta så det gör ju att det är fler antal vagnar per buss som vill följa med men endast 2får plats.
igår när jag skulle hem så fick jag vänta 3bussar innan jag tog mig hem, dessutom finns det endel mammor som inte har något skam i kroppen som bara springer förbi en eller tränger sig före in på bussen o tar en plats FAST man själv stått där i en 20 minuter och väntat, blir så irro på såna självupptagna ragator helt sjukt!

Laim då? jorå han växer o busar på varje dag, han lär sig nya saker hela tiden han drar sig upp mot möblerna och i spjälsängen och så släpper han och hans balans är lika med noll så då druttar han omkull men han ger sig inte utan drar sig upp igen och vinglar på haha.
pratar gör han oxå en hel del -mamma, -hurrududu, vaede-ajaj,-Oj,-nänänää ja och en massa annat, klappa händerna och vinkar o såna saker.
ja just nu håller han på kivas med nånting här under databordet och han låter väldigt upprörd då det inte verkar gå som han vill hahahaha han har verkligen börja visa lite attityd lillgrabben där,

nä nu är det dags för att styra upp lite kaffe här och sen ta oss en dusch o leta fram lite finkläder som vi kan tänkas ta på oss till kalaset.


fuck off!!

JaruJaru!

Då var man hemkommen från nästan en vecka i Överkalix, hängde ju med till stugan och åt god mat o fiska o tog det lungt, dessutom hann vi måla lagårn o lite sånt.
var en tripp till Bränna och införskaffa oss lite proviant från bolaget, haha fick ett sånt gullit foto på Gossen där som jag ska lägga in lite senare.
midsommarafton bjöds på god mat och jag o syrran tog en sväng ut med båten o fiska lite.
när vi kom tillbaks så var festen i fullt ös, syrran o jag korkade upp våran vinare som vi dela på oo jisses vad jag blev snurrig haha har inte tatt en droppe alkohol på jag vet inte hur länge? typ 2 år sen sist haha.

har ju slutat att amma nu, har ammat honom i 9 månader så jag har gjort det bra=)
haft lite ångest över hur det skall gå att sluta men jag måste säga att det går över min förväntan.
han har knappt gnällt något alls, och dessutom så sover han HELA natten, från 19.30 till ca.8 på morgonen så jag klagar minsann inte.
vet att  det kanske inte håller i sig så länge MEN jag njuter av varje sekund som går.
är så stolt över min grabb.

och nu får jag verkligen hålla lite koll på han då han har börja dra sig upp efter möbler, han e ju inte så stabil på det så jag håller ett extra öga, men dom lär sig otroligt fort å få balansen.
äter gör han bättre nu oxå, kanske för att han har slutat snutta på mig hela tiden.

nåväl, idag drog vi en prommis till stan med jenny o nea, skönt väder ute på förmiddagen så vi tog en lunsh på Dagobert jummie jummie!!
köpte en platt tång till mitt nyfrissade hår så jag kan fixa det nu oxå, + lite värmeskyddande spray så man inte nöter ut det totalt på en gång.

har städat nu ikväll o sytt nya gardiner till badrummet i limegrönt och sytt nytt tyg till tvättkogen i limegrön så nu ser det riktigt fint ut då man har lite grejer som e limegrönt där inne, lite handdukar å sånt, ser riktigt fräsht ut mot det vita kaklet.
ska bara införskaffa ett snyggt duschdraperi oxå så är det helkittat!!

vad mer? hmm har ju inte bloggat på ett tag då man varit i skogen haha så jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga? liam blev 9 månadeer igår GRATTIS till han!
nää asså jag kommer inte på någe mer såhär på studs är så jäkla trött så jag ska ta och krypa till kojs.

hare fint du!

Dance suckers!!


Men orka.se

Exakt, så jag känner just nu "men orka.se" att stanna i den här skithålan, nu drar jag mitt pick o pack till bodääään!!

igår var en aktiv dag, var hemma skura o dammsög, tog en prommis med Malin o Troja.
drog till stan o luncha med jenny hennes mamma o ungarna, for till storheden shoppade billigt smink.
drog till porsön på middag.
var nog hemma krin halv åtti igår kväll, å då var det bara tvätta av gossen ta på han en pyjamas o göra kväll.
han somnade igår med endast välling, vilket han har gjort nu i 2kvällar i rad, ammar inte han till söms längre, det känns riktigt bra.

o grannarna hade nån jävla braka fest under mig i går, så sängen vibrerade, tror störningsjouren var dit 3ggr och dom var inte Happy vill jag lova, jäsikens vilket liv det var i holken.
men efter tredje gången dom var dit lugnade dom dock ner sig en aning.
haha funderade seriöst på att damsuga utav bara FAN här i morse kl 7 eller nått moahahahahaha.
evil thats me!

Liam vilar lite efter lunchen och jag har precis packat i hop lite kläder o sånt för en tripp till boden, får en skjuts kring 17snåret, så det blir ju perfans.
orkar inte vara i denna stad just nu, är så less på allt och ALLA.
måste komma bort en stund.
o slippa fundera på all skit o dynga som sprids o befinner sig här just nu!!

och jag har en dröm som jag drömmer om igen, asså jag har nu drömt den 4ggr och jag fattar det inte? varför drömma om samma person i nästan samma dröm 4ggr om? visserligen har det gått veckor mellan drömmarna men ändå!
kan nån förklar det för mig! jag blir inte klok!

A men vi ses.
so long suckers!!


Jag skiter i vilket!!

Inte blev det mycket vettigare av denna dag heller,
bara vart hemma o drällt, käkat välling till middag STADIGT värre!!
är på så sjukt humör i dag, har toppar o dalar i mitt humör, ena sekunden så pigg o glad å sen sur å butter om vart annat, nää fy är så jävla less.
JAG SKITER I VILKET!

höll på leka med Liam på golvet i tv rummet, sen går jag å sätter mig vid datan en stund och jag hör hur han grejjar på där inne osså blev det så tyst, så jag tänkte genast att han hade nå bus för sig så jag smög dit o kika in, då har han somna lillprinsen min, mitt på golvet bland alla leksaker, nå är han för söt, så jag bar i säng honom o bädda ner han.
så nu har han sovit en stund så nu är han på topp igen, har nyss fixat middag åt han, så vi ska bara vara hemma resten av kvällen oxå å busa på o sen ta oss ett bad o se lite tv o sånt.

så var det me de!!
kom inte och tro att du är nått!
jag drar!!

Fitthår!!

Har vart i boden ihelgen o grillat o donat på, vart på tivoli med syster familj o jag o syrran gav oss upp i virvelvinden, var länge sedan jag åkte den, SATANS vad dom snurra oss, nästan så solbrillorna flög av.
jisses nå börjar man bli för gammal för sånt där, var helt mör i hela kroppen efteråt.
haha.
på söndagskväll drog vi väg o fiskade ett par timmar, gu så kul det var, fick 5 firrar, hehe det är ju så kul o brottas med dom, måste vi definitivt göra igen.

bvc var vi på i tisdags och nu väger han 9380g och mätte hela 73 cm så nå växer han alltid.
han mår bara prima och fler tänder är nog på G, kerstin trodde nog att det kommer både uppe o nere så det förklarar ju en hel del att han vart kräsen i maten, gud så ont det ska göra.

ja så igår var jag och klippte min kaluffs, men int fan blev jag nöjd o 450spänn fattigare, nää vetdu vad jag tror aldrig jag får vara nöjd då jag går från frissan, nä de e bara å låta det växa ut igen och ENDAST toppklippa hädanefter.
orkar inte mera, jävla Fitthår!!

och dåligt jävla väder är det ute oxå så det gör en bara på ännu sämre humör BAJS!!

har ju fått en inneboende här oxå, Malin har flyttat in i "Gästrummet" så det är ju trevligt med lite sällskap lite nu o då, nån att käka middag ihop med o se tv o bara tralla på, trevligt trevligt.

nä fan om man skulle styra isig en kopp kaffe o en bit bulla så kanske humöret blir på topp=)
bajs bajs mina vänner
mohahaha.

drugs and rock`n roll!!

jag kände mig duktigt igår när jag satte igång ett storkok barnmat, dock väldigt enkel sådan men det blev en 18 måltider för lilleman, köttfärssås med tomat o pasta.
ska göra andra maträtter oxå måste bara skaffa mera att frysa in i, är ju faktiskt kul o göra barnmaten själv, å han äter ju så bra av den oxå o då blir man ju lite mallig!!

sen åkte jag till stan en sväng träffa lite kompisar o tog en kopp kaffe på roasters, ääälskar deras kaffe, men nu ska ni få höra något, jag har vart coca cola fri i 3dagar, igår tror jag fan jag hade abstinens eller nått, toksvettades hadde huvudvärk o aptörstig hela jävla dagen.
hmm ska stå på mig.

sen bar det av o äta tårta o träffa en kompis o hennes man o deras son som är 1 år äldre än liam, jisses vad han är söt, skulle ju köpa nån present oxå men jag gav 10st tialotter, han vann dock 30spänn så det blir 3 nya, så ännu är ju inte loppet kört!
sen knata vi hemmåt i kvälls solen o det var riktigt skönr ute sådär varmt i luften fast det var kväll, jättehärligt.

så nu sitter jag här, har vaknat utav dessa gräsklippare som lulebo ska plöja på gärnet utanför sovrumsfönstret kl 7 på morron, asså fyy hatar dom där jue.
så ska väl se om jag kanske kan få mig en dusch innan vi knatar in till stan o går på mammafika.
men först behöver jag min dagliga dos AV mina droger som består av koffein, hahaha
KAFFE ja kan inte leva utan det!!

ROCK`N ROLL!!

men så är det!!

städa,städa,städa känns som att jag gör inget här hemma nuförtiden! jag är så ruggigt bra på att dra fram skit i onödan o så blir allt liggandes både här och där.
måste få nån ordning här hemma så man känner sig nöjd, hatar mina möbler så det är väl på tiden att börja fynda lite nytt.
såg på blocket ett bord o stolar som jag skulle kunna tänka mig köpa, skulle bli snyggo i köket.
bara vänta på skattepengarna som bör komma väldigt snart.
men först o främst ska jag fixa mitt risiga hår!!
blir att klippa lugg o klippa upp det lite, kosta vad det kosta vill nu är jag less
på detta ris.

kan säga att liam är sååå duktig på att fixa dreads i mitt hår på natten då han gojsar in händerna o snurrar runt så varje morgon jag vaknar har jag en stooor dreads i nacken hahaha.

igår var jag bara hemma o tog det lungt i solen på ballisen, bada liam på kvällen o la osss tidigt.
så vi har sovit länge oxå ända till nio i morse, låg o drog oss till halv tio, då steg vi upp o busa på för fullt.
så ska snart styra upp lite lunch till gossen pyttipanna.

så vad händer mer denna afton? jo ska till en bekant vars man fyller år i dag GRATTIS!
men inge tårta för min del inte, måste försöka skära ner på slisk o läsk, huja blir ju så mycket sånt fyy.

och jag har nu bestämmt att jag ska ta mig ut en kväll utan liam och jag ska ut o roa mig, det blir en utav dagarna på lulekalaset, så tills dess ska jag sluta amma, nå det ska nog gå bra det är ju 2 månader tills dess, kommer utan honom jag lovar men jag vet att han kommer få det kanon under kvällen som han ska tillbringa hos moster sin, han får ju busa på med sina kusiner oxå så det ska nog bli bra det.

nä dags för lunch återkommer senare!

bra skit!!

24064 steg fick jag ihop igår, shiiit pommes vad jag gick o gick!
in till stan o fika med jenny o nea osså en prommis till örno o tillbax till hertsön sen igen.
tjo jag var ganska trött i benen, men det var ju så härligt väder ute sol o varmt så det var så skönt så.
så jag hadde en trevlig dag minsann.

är dock liiiite irro på en vän till mig, orkar inte blogga om det, då hon säkert sitter o läser detta jag vill inte hänga ut henne på det viset, men jag hoppas hon vet vem hon är och vad hon har gjort och kanske börjar tänka lite på saker hon gör INNAN hon gör dom och kanske börjar bete sig som en vuxen människa o börjar visa andra lite respekt och inte är så ego hela tiden!!!

vaknade i morse efter en skön natts sömn, det regnade ute vilket var ganska mysigt då vädringsluckan var öppen o det smattrade ute på fönsterbrädan o forsade vatten nere på gatan, luften var frisk o härlig så det ser jag som ett + att det kom en skur o rensa upp lite, nu har det hunnit bli eftermiddag o solen har tittat fram, ser riktigt härligt ute.
har fått mig en ducsh o liam har sovit lunch så nu ska vi bänka oss på balkongen för lite mellis.

har städat o donat på här hemma, kokat ägg o fixat en röra till mina grillmackor, jummie ska grilla mackorna ikväll hade jag tänkt.
nu ska ja koka kaffe o göra mellis till liam
puss på er


RSS 2.0