stone dead!!!

Fuck!! det kom in en geting här i går tror jag det var,
sprang och hämta hårsprayet,går lös på getingen som snart ligger i en kladdig pöl o kan inte röra sig, sprutar lite extra oxå stone dead!!! hahahahaha.
liam står storögt brevid o tittar på, sen pekar jag på getingen o säger AJ AJ Liam det där är AJ AJ, han tittar på mig sen på getingen och så pekar han på den o säger -ajajaj
han fattade nog vinken när morsan blir helt vild o går lös på en geting!!

idag var vi till stan en sväng, införskaffade det sista jag skulle ha därifrån osså tog vi en lunch med jenny=)
sen gick vi och handla blöjjer o drog hem, käkade lite mellis vilket resulterade i en unge full i banan asså det är fan banan överallt, men ni ska se hur han ser ut i ansiktet o håret ojoj vet inte om jag nånsin kommer kunna få han ren igen=) och städade undan, slog i gång en tvättmaskin, sydde klart byxorna, packat liams väska och donat på.
ska väl snart börja med middagen, sen blire plurret för lilleman och skrubbas ren igen!

fick pop overallen idag, OO satans sååå fin den är, provade den på han och HUUUR snyggt som helst, är svinanöjd och den passa skitsnyggt till vinterskorna som han har oxå=)
kanon!!
fick med ett par pop vantar oxå dom var riktigt fina med snölås o kardborreband.

nä laga käk o koka kaffe o ta en pinne!!

ciao!!!

Buzzador

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är zazzy84):
http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=zazzy84  

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=zazzy84&lang=dk   

Hälsningar

zazzy84


Dagis!!

japp dom ringde från barnomsorgen idag och frågade vilken adress dom skulle skicka erbjudandet om dagisplats till liam, jejj han får dagisplats där jag har sökt, är så glad, så då blir nog inskolningen den 6 oktober.
fast det är med glädjesorg jag skolar in honom.

var på stan en sväng, fynda mig ett par dojjer, var verkligen behövligt, införskaffade lite proviant och sånt,
så nu har vi nyätit och ska väl plocka undan lite och busa med sonen innan vi gör kväll här hemma.

och när han har somnat ska jag sätta mig och sy lite granna, har en del saker som jag ska fixa!!
nu blire en kaffe på maten, det ska smaka bra.

over and out!

Takida... ohh jag är kär!!

kan för allt i världen INTE sluta lyssna på Takida,, shiiit am in love!!











6 dagar och 8 timmar!!

japp det är 6 dagar och 8 timmar sen sista blogginlägget
så jag tyckte det kunda vara tid för en liten uppdatering!

varit på bvc förra veckan, han växer minsann 10,7kg o 75cm lång
och 11månader har han blitt, stooorkillen.

tjorvade nån natt och hade ont i munnen, verkar som om fler tänder är på g att spricka upp, får se om det är kindtand som stör honom denna gång, men med panodil o varmt bad o en go välling så sussar han sött.

vart på stan o rantat runt, han har fått sig ett regnställ från lindex i svart o grått med stjärnor på ASJÄVLA snyggt, blev en pop vinteroverall oxå o pop vantar och ett par vinterskor och en jättefin höst mössa=)
gud är ju så kul och köpa kläder till han, önskar man bara hade råd att köpa mera.

fått en bekräftelse att vi står i dagiskö, så vi får se om han får börja dagis den 6 oktober eller hur det nu blir, spännande spännande.
vad mer? hmm ja??

han åker till mormor på fredag och ska sova där för första gången, tror det kommer gå galant, han kommer inte ha tid att sakna sin mamma speciellt mycket.
och vad är det då jag ska göra på fredag??
ja ni sug på den lilla filuren, det har jag inte tänkt o tala om för er,
moahahahaha.

städar är vad vi gör som en tok här hemma eller jag städar liam hänger mest o klänger på dammsugaren och sånt, river i skurhinken pillar på tvättmaskinens knappar, ha ha han är så ruskigt snabb nu lilleman, att städa tar typ evigheter då jag plockar upp allt så hinner han riva ut det igen haha men men det går till slut, man får muta han med en liten kaka så kanske man hinner lite mera i allafall. brukar funka finemang!!

nä gott folk nu börjar det vara dags för badtime här hemma osså lite kvälls mys innan han ska nanna kudden, själv ska jag väl oxå göra en relativt tidig kväll har inte såååå mycket till energi kvar.

Ha det!!

aamen va e nu detta?

asså regn? snacka käääässt väder.
idag igen, vill inte, vill ha sol, vill ut o röra på mig, det suger fetballe med regn.

vaknade halv nio i morse av att lilla sötbarnet står i spjälisen o sjunger för sin kära mor, han såg så grymt kulig ut att jag kunde inte hålla mig för skratt, han tittar på mig som om jag helt flippat om haha.

igår var vi bara hemma o busa på, tog en dejt med dammsugaren o kaffe bryggaren stod mig nära hela dagen, vi pola ganska friskt=)
lekte jaga med lille man som bara kröp i från mig o jag bakom och han tok skratta och skratta, har inte sett han garva SÅDÄR pass mycket förrut. riktigt skojjigt hade vi, vi skratta nog båda så mycket att tårarna rann!
sen laga vi oss lite käk o mös på kvällen.
``Daddy`` kom förbi på kvällen o pussade på sin son, så vi kolla film o tog det rätt easy!

ja, idag blire nog inte mycket heller att göra, får se om vi kanske trotsar vädrets makter o ger oss ut i allafall, vill bara få lite luft o motion, aa men klär man sig så skall det nog gå bra.`

O Grattis till syster som fyller år idag!

näru
ska dejta kaffekoppen en sväng, känns som om det kan behövas.


röjja fett!!

japp, här skall röjjas fett!!

är nu så jävla less på att se ut såhär.

jag har ingen koll på min kropp längre, nu ska kilon väck, har aldrig mått såhär illa förrut har aldrig varit såhär fet förrut.
visst jag har fött barn, men hur jävla länge ska jag skylla på gravidkilona lixom,
nä lilla gumman det är 11 månader sen du fött, nu är det dags att droppa det där snacket o göra nått åt saken i stället.

men sen är det  ju för att man stoppar i sig en massa ONÖDIGT flott o det täpper igen artärer sätter kroppen i obalans organen får ta stryk o svetten börjar pumpas, ett klart tecken på att man inte mår ok.

promenader är vad jag har kommit igång med, har ju gossen hela tiden så nå gym är det inte tal om, men det ska inte hindra mig, finns så många andra saker man kan göra, promenixa blir det för mig till att komma igång på i alla fall, sit-ups hemma blir oxå väldans perfa, minsa 100 varje morgon o kväll, det bör jag klara av, blir ju bara lättare och lättare för varje dag. ONYTTIG skit skippar jag totalt, att bara äta en dag på helgen eller dricka en läsk osv är bara SKIT det håller inte, nä allt ska bort, inte för all framtid men till en början i allafall, allt socker o slisk o blask är väck från och med i dag, ska klara månaden ut det är mitt förtsa mål.

får sätta upp såna här små mål hela tiden för att sen kunna berömma mig själv då jag klarat av det.
att äta nyttigare och hälsosammare kommer bli lite lättare, nyttig mat är ju god mat, bara man hittar lite variation i maten så lessnar man inte lika fort, rött kött ger dött kött på kroppen, det undviker jag, är ingen riktig fantast av kött heller sådär, var ju vegeterian i herrans massa år,
därremot blir det mycket kyckling, fisk, och mycket vegetariska produkter så som qourn, är ju hur gott som helst, enkelt att tilrätta.
äre så att jag vill äta en macka så går det oxå att göras på nyttigt vis, finns jättemycket olika goda bröd som är nyttigt o bra och gott.!
grönsaker på smörgås är ju hur gått som helt, mager kalkonkött är oxå väldigt bra, lite avocado o örtsalt går oxå finemang, tonfisk i vatten, makrill i tomatsås har jag oxå fått lära mig är väldans nyttigt på mackor.

så nå jävlar ska jag klara av detta, ska köra 2 intensiv veckor med nutrilett för att driva ur alla slaggprodukter o skit man har i kroppen, efter det blir det stenhårt.

har fan aldrig kännt mig såhär pepp förut! tror på mig själv nu, tror verkligen jag kan lyckas, och gör jag det kommer mitt liv bli komplett, att få må bra och få fin hud och fint hår o naglar, kommer bli rena drömmen, bort med bilringar och pökhandtag, blir ju ändå inget pöka med dessa handtag haha ingen som vill hålla i sig där inte.
nä nu jävlar, nån som vill anta min utmaning är så välkommen att göra det,
vore kul att ha nån att bolla med nån som kan gaska upp en eller nån att gaska upp.

vad väntar du på?? röjj fett med mig!


bara vardag!!

ja i veckan har vi inte haft så mycket för oss, bara haft vanlig vardag, mest varit på promenader och fått röra på döfläsket.
varit i stan o kollat in rean, inte mycket kul där heller.
kollar efter vinterkläder åt lilleman men de har inte fått in så mycket ännu men det kommer väl.

idag är det söndag, ska väl städa undan här hemma lite o fixa lunch, sen ska vi en sväng ut till ica i allafall och inhandla det viktigaste.
måste gå igenom lite papper och annat gorm, måste försöka få nån ordning på sånt, har ett skåp här hemma som tenderar att fyllas med skräp, blir att man pular in allt möjligt där, hemska tid hur det ser ut.

och inge svar från dagis ännu jag vänta med spänning om vi ska få nån plats där vi har sökt, hoppas hoppas.
nästa månad blir det 1 års kalas, lite å fixa till dess oxå.

och på torsdag ska vi till bvc på 11 månaders kontroll o vägning o mätning, var ju ett tag sen vi var dit sist så det ska bli intressant.
tänderna har nu sprukigt fram ordentligt o kommer med raketfart, inte har han haft nån vidare matlust vilket i och för sig är förståligt.
han växer så det kankar o blir bara busigare o busigare, han härmar allt jag gör, en riktig härmapa, och pratar för fulla muggar, massa nya ord som poppar upp hela tiden, shit så mycket information som han snappar upp är helt otroligt.
och för nån dag sen tog han sitt första steg!! de ni! så snart börjar han väl gå på riktigt oxå, lite kul fast ändå så sorgligt han lämnar bäbis stadiet då.
shit happens!

är nå jävla tv-shop på tv där dom försöker sälja nått som ska ta bort bristningar efter en graviditet, joo tjena!! slät o fin magen in my as!!
viket skit, snacka om att pumpa folk på onödiga pengar.

nä nu vet jag inge mera.
so long

Luleåkalaset dårå!

japp, festen gick av stapeln i lördags, Liam åkte kring 12 tiden, jag kröp ner i badet gjorde mig vacker drack ett glas vin och insåg att jag blev ännu vackrare *asg* nä men kul var det, kom massa kompisar till mig vi laga mat och  käkade satt på balkongen i solen och drack en massa gott och skratta o skojjade och hade oss.
kul och festa med mina vänner, blev gode full inte van med alkoholen längre vill jag lova.
tog ocss ut efter många om och men o en missad taxi, sprang till bussen.
gick in på området, massa folk o massa musik, kul stämning,
dock lyckades jag tappa bort mina vänner, men jag skulle ju ha kul no matter what,!!
hoka upp med andra personer o festade o sjöng käka god mat,
sprang på lite vänner man ej sett på länge och så vidare.
rund om fötterna var jag verkligen=)
det var trots allt en väldigt lyckad kväll.

på söndagen steg jag upp och röjde lägenheten satte mig på bussen och färdade av till min son, massa kärlek då jag träffade honom, sakna jättemycket, allt hade gått fin fint med honom och han hade skött sig exemplariskt. kul.
drog och fiskade med syrrans familj och en polare två ynka aborrar men härligt väder och skönt med luft.
blev kvar i boden ett bra tag och fiska massor åt god mat och filosoferade en hel del
smick smack!!!

mamma gifte sig i fredags massa grattis=) käkade smörgåstårta på lördag och firade henne, var på hundutställning, asskönt väder massa sol o värme satt på filten och mös.
söndags bar det hemmåt igen, städa lite till, så rent blev det här.

liam har fått två tänder till som spruckit fram där uppe, lillgubben ont i munnen, mamma göra allt hon kan, han mår bara prima, är i sitt esse, älskar göra massa bus här hemma, började dagen att dammsuga tv rummet då gossen fått tag på en popcorn skål ojdå smick smack!! popcorn överallt, nåja han är ju bara barn och kul hade han minsann.

vart hemma och vart på stan och fikat o diverse, kollat in vinterkläder till lilleman, en pop overall får det bli och ett randigt regnställ, nå blire bra nå. ska bara hitta nå fina vinterskor och vantar och mössa och sånt.

pchjaa. nästa månad blir det 1 års kalas här hemma, måste styra upp lite tårta och annat fika o bjuda massa vänner o bäbisar, blir ju skojjsigt, fattar inte att han bliur 1 år, äre verkligt så länge sen jag krysta ut honom?? gode tid hur gick det till??

nåväl, idag då? dricker kaffe för närvarande och väntar på gossens powernap, ska väl snart styra upp lunch och sånt, sen blir det kanske en prommis om väder och vind tillåter annars vet jag inte, skulle behöva röja förådet och lite sånt tråkgöra oxå, ja många måsten är det!!

sugen och flytta är jag oxå vill bo i huuuus, massor av fina hus finns det ju nu, men men skam den som ger sig en vacker dag blir ett hus mitt!!
nå ska i allafall kolla om jag hittar nån fin 3:a som jag o lilleman kan studsa in i så jag får göra hans rum och så. är ju så kul med barnrum, älskar inreda och grejja på!!

nä gott folk det var mitt för idag!
see yaa!!

Dagens triss=) o lite stuff



jorå idag blir det luleåkalaset för hela slanten, liam åker till moster efter lunch, då ska jag ta mig ett lite hemma spa och bada o göra hårinpackning o lite sånt=)
ska bli kul att få ta sig ut bland folk och härja av sig lite, tror att jag kan behöva det.


måst ju bara berätta vad som händ igår.
var på rusta med en kompis igår och kolla på
pressenter till en annan kompis som fyller år på söndag.
men på rusta hitta vi ingen, men min kompis därimot hittade
en rostfri pedalhink som hon skulle köpa till sitt
badrum, men den var så stor o klumpig så hon la den
under vagnen tills vi skulle gå till kassan, men vi strosade runt där inne på rusta när vi kom på den brighta ideen att
köpa verktyg till henne, aha,tänkte vi vi går på jula, sagt o gjort och verktyg köpte vi där oxå, slog in det så fint, och så sa min kompis att jag lägger dom under vagnen så slipper vi konka på dom, det var ganska tungt, och där får vi se PEDALHINKEN!! OBETALD! hej var det går ibland, hade TOTALT glömmt bort den både jag o hon hahaha, snacka om snatteri på hög nivå!

ja åsså fynda jag lite go alkohol på bolaget blev lite bärs och en tetra vin, blir nog fin fint det.
får se jenny kommer nog lite tidigare och hjälper mig med maten=)
guu såå kul, ska bli kul o supa med henne oxå första gången det händer=)
skojsigt.

nä då var det väl bara och packa resten av liams stuff som han ska ha med sig då han åker, min pojke ska vara utan mig och jag utan honom tills i morron, guu jag kommer sakna ihjäl mig och längta som en tok.
åå min plutt!!

aja, blir nog bra det med.

sup och svälj trevlig helg!

RSS 2.0