Happy New Year!!

Ja då var det nyårsafton idag och en blåsig sådan oxå, tur att man slipper att gå utanför dörren idag, nepps vi blir bara hemma o myser och äter gott o har det bra.
har lagt fläskfilen i marinad så den blir riktigt god, ska göra lite vitlökssmör så kanske jag gör eget vitlöksbröd av det och så blir det klyftpotatis o pepparsås, jisus
vad vi ska frossa i god mat jag o lilleman, så till lunch tar vi oss nå lätt
o äta, lite kräm o en macka=)

och jag sa ju det inte fan vann jag nå på den där skitbingon, fick 4 irad alldeless från början och satt o väntade på nummer 37 hela spelet, hade ju vunnit en volvo v70 vart 3:e år, fatta det hade varit najs då!!
men nepp ville ha nummer 66 oxå då hade jag fått en c30 ja det hade jag inte heller tackat nej till.
well well det var ju lite tidsfördriv om int annat.

har har vi stigit upp kring 10 idag, har som helt tappat alla dagisrutiner osv men det göör inget han ska ju känna att han har jullov o då får man sova länge och så, skönt tycker då jag i allafall.
så jag sitter o dricker kaffe i vanlig ordning, så man ska piggna på sig lite, igår så städade jag så här hemma är det ganska så rent o fint, skönt för då kan jag ägna tiden till annat, som att umgås med Liam.
han är ju så överlycklig nu för tiden då han har ett eget rum o dondera i, river ut allt o härjar runt allt, men så enkelt å städa sen på kvällen bara plocka i hop allt i lekbackarna igen., skönt!!

i natt har jag drömt om min förlossning?? haha o den var helvrickad oj oj vad man kan drömma knasigt.
men men det var bara en dröm, turligt nog!!
skulle inte vilja ha en förlossning som i natt!!
nej tack!!

nä ska ta och återgå till min son

men vill passa på och önska er alla



GOTT NYTT ÅR!!

Bunkrat upp

Vi har vart å hälsat på jenny o nea o bytt lite julklappar, liam fick så fina t-shits o sockar ett stort TACK!!
Det är verkligen tur o kul att man har så fina vänner som ni=)

sen gick vi förbi ica och skulle handla LITE men det blev en hel del, har bunkrat upp här hemma inför mitt o liams nyårsfirande, ikväll blire bingolotto med tacos och imorgon lagar vi fläskfile o pommer med pepparsås, ska nog bli trevligt.
här hemma ser det ut som kaos just nu, och jag har ju gjort om så mycket men det är NÅTT som stör mig med hela grejjen kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. ska i alla fall göra ett ryck o röjja undan och tvätta det sista o slå på en diskmaskin så har man kvällen fri sen, ska bli skönt.

hade tänkt o lägga liam o vila en stund men det är nog ingen ide, han somnade då vi gick från J & L så han sov en bra stund, så han får vara vaken tills i kväll o grejja på, han har då nyss käkat så han verkar rätt nöjd=)

nå, har ni nå nyårslöften?? det har inte jag, blir ju aldrig att man följer dom ändå, dock ska jag verkligen föröska dra ner på mitt gottande o försöka röra på mig mer, jag vet att det är vinter o kallt men va fan man får väl dra på täckisar o häva sig ut o röra på fläsket, nu ser jag verkligen ut som en julegris, dom där gravidkilona verkar ha adopterat mig hehe

åå ska verkligen inte hänga läpp över det idag, man får ta en dag i taget så och försöka pusha på sig själv o göra mer o röra på sig å sånt, det ska gå.

så nå ikväll ska jag då bli miljonär (NOT) man vinner ju fan aldrig på sån där skitbingo haha men jag har fan inge bättre för mig. kul skulle det var om man nån gång vann och kanske drog hem en slant.
oooh drömma går ju..

nä ska ta o sätta på lite kaffe o börja stöka undan här hemma så man får det någotsånär beboeligt!

Svejs!


Julen över

ja då var julen över, har verkligen haft en trevlig jul, god mat o trevligt sällskap.
massa fina julklappar.
liam diggade tomten, var o gav give me five, inte ett dugg rädd.
han har fått så många fina julklappar att jag nu var tvungen o ge han ett eget rum, höll på hela dagen o möblera om i hela lägenheten, är helt slut i kroppen, men fint blir det, fattas bara lite möbler o sånt men det ska jag fixa=)

kom hem från boden på annandagen, liam stanna kvar där över natten o jag for ut på krogen med mina vänner, men inge vidare skoj alls, var på fiskekyrkan o det är nog sista gången jag går dit, folk var aldeless för fulla o jobbiga o skrikiga näää urs, sen så stängde dom kl2???
nä blev less o inge full blev jag heller, vilket i och för sig var skönt, mådde ju toppen i går då.
nä så jag satte mig på nattbussen o for hem o sov i stället.
nu LÄR det dröja innan jag häver mig ut igen.

men jag har en överlycklig son med nya leksaker o ett eget rum, han stormtrivs, just nu ligger han och vilar, sen då han har vaknat ska vi ta oss ut en sväng o få oss lite frisk luft o gå och handla lite, ska väl försöak hitta på nån god middag och så blire bad o mys, ska hänga lite tvätt o vika in lite granna och små fixa lite.

i morron ska vi ta oss ut på stan en sväng o kika lite om dom har nå roliga fynd.
ja och veckan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på??
nyårsafton blir vi nog hemma jag & liam o myser, kan vara rätt skönt.
får väl laga nån fin middag till oss osv, se nån film, han lär ju somna före 12slaget så jag får väl stå på balkongen o kolla på fyverkerierna då=)
lär nog antagligen se det dom skjuter från stan om int annat. nä det blir nog bra det.

vill passa på att tacka för den trevliga julen o alla fina julklappar som vi fått.
TACK!!

nä nu ska jag gå o styra på mig nå kläder så man är redo att ta sig ut sen då charmtrollet slår upp sina små bruna=)

hare gött!!

bilder massa bilder


Det vankas jul i knutarna.

ja nu har vi nog allt fixat, så nu väntar vi på våran skjuts.
vart så glad i dag då villervalla kläderna dök upp med posten=) så nu har jag slagit in dom oxå så dom är färdiga att rivas upp i morron då tomten kommer på visit.

ska bli trevligt att åka å fira jul, men känner mig lite hängig idag så jag hoppas det int är nå på G, vill hålla mig frisk, dock går mina tankar till jenny som har magsjuka inge kul, tänker på dig vännen hoppas du piggnar på dig.
nä julen är inge trevligt för dom sjuka.

ja så vad mer, jo utgång på annandan för min del, kul kul träffa lite vänner o hemvändarfolk så liam blir kvar i boden över natten med mommo o moffa, det uppskattar han säkerligen.
han brukar ha så fullt upp med annat då han är där så han hinner inte med o sakna mig, dock är det värre för min del, brukar längta ihjäl mig, guu så man kan sakna den lilla knodden.

han verkar då pigg o alert vill jag lova, springer omkring här hemma som en ekorre, tror han känner på sig att det är nått på G, när han sett att jag packat o slagit in paket osv.
lillbusen.

så nä ska inte vara långrandig, ska gå o joina min son o busa en stund.

så en riktigt GOD JUL önskar jag & Liam


15månader

jaha då var det måndag 22 december o det drar ihop sig til julafton minsann, men idag för 15 månader sen var jag nyförlöst, härligt minns det som igår. gud vad tiden går fort, det är inte klokt.
men grattis gossen=)

i går var vi bara hemma o STOR städade, ja så gott man kan då man har ett litet bustroll som gillar o plocka fram och jag plockar bort, två steg bakåt o ett steg fram, men allt går bara man ger det lite tid, nu är det i allafall rent o all tvätt är tvättad o rent o fräscht i alla sängar o ja det känns skönt.

så idag har vi som "vanligt" sovit till kl10 vilket är mega skönt men känner på mig att det kommer bli asjobbigt att ta sig upp den dagen dagis börjar igen, om nu detta håller i sig med långa sovmornar.
sitter för övrigt o dricker kaffe, liam sitter på golvet o gör lite mackelimang, känner den underbara aromen hehe.
tanken var väl att åka till stan o fixa den sista julklappen men får se om jag ids,
kanske tar det i morgon.

för i morgon åker vi till mamma o sören, dom kommer o hämtar oss, då skulle vi en sväng på storheden o fixa nå grejs så då hittar jag nog säkerligen nått där då.
idag skulle jag behöva ägna tiden till att packa allt som man nu behagas ha med sig, o ja fixa såna saker.
se ut vad man ska ha på sig på afton och vad lilleman ska ha, fast det vet jag ju dock, han får ha en svart sjorta ett par svarta byxor och en juleslips, han kommer bli så sööööt.!!
ja det gäller o passa på o klä dom medans man fortfarande får det, snart vettni då har jag inte en suck!
då kommer han tycka att det kläder jag väljer ut är daddiga haha garanterat!!

så ja vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder,  ska i allafall bli kul och fira jul i år nu när Liam är så pass stor att han kanske förstår lite granna när tomten kommer o alla paket kan han ju öppna själv osv, tomtar älskar han, på dagis har dom en sjungande/dansande tomte den älskar han och rocka loss med, han vet vad tomte är och att det heter tomte för det säger han klockrent, syrran har oxå en sån där spelande tomte, han verkar digga dom=)
nä så kul ska det bli, och i morgon ska vi ha uppesittarkväll med mamma o sören och spela bingolotto endast den dagen spelar jag bingolotto haha vinner aldrig men i år får man hoppas på att vinna, brukar i allafall vara mysigt man gör färdigt skinkan osv, gör sig en god julesmörgås och bara tar det lungt.

oj,vad jag surrar känner jag, ska gå o tvätta lillrumpan o sen ta en pjåtår och invänta posten o hoppas på att hans villervalla kläder dyker upp i dag!

nåväl hinner säkert med o blogga en sväg till.
så på återseende

Vitare tänder!

Ja vitere tänder är mitt projekt just nu, hade så vita tänder en gång i tiden men pga kaffe, rökning ,the o all annan skit som har gjort dom gulbruna, eller ja helt förtaskiga är dom ju inte.
men startade igår så nu kör jag stenhårt på ett vitt smile.

börjar borstningen med

Grymt bra tandkräm.

fortsätter sen med.


och slutligen avslutar detta med det bästa.

dör inte bakterier o skit av denna Listerine då vette fan, är grymt bra!

ja så annars då? söndag i da, är NÄSTAN klar med julklapparna bara 1 enda kvar vilket känns jätteskönt, var en sväng på stan o köpte den sista julklappen till liam, en STOR bondgård, tror han kommer bli glad.
så nu får han en massa bilar o verktyg o bondgården o saccosäcken och badgrejjer  med mera och kläder, har köpt en massa kläder, dock har allt jag köpt inte hunnit komma, väntar fortfarande på villervalla
kläderna, dom är såååå fina och denna gång har jag lyckats köpa kläder med lite färg.
är lite kass på det då jag näst intill köper allt i brunt,svart,vitt eller militärgrönt.
så det blir fin fint.

idag ska vi bara vara hemma o chilla, max en prommis runt kvarteret,  har varit fullt upp dom senaste dagarna, så skönt o kunna mysa o ta det lungt, och sovit till halv 10-10 har vi gjort dom senaste mornar, skönt! ändå har han lagt sig tidigt o somnat kring 20.00 på kvällen med ett undantag från igår, då var han nog vaken till 21.30 o då gick vi o la oss båda två, gott har vi sovit.

så ja jag sitter här med mitt kaffe (OVANLIGT) kaffealkolist javisst thats me!

o liam sitter här på golvet o grejjar på med sina grejjer, ser gode koncentrerad ut.

well well
ses//morsan

Jag är Såld

Fann denna Undebara låt i en blogg
och nu är jag såld!!


TEXT!
Well Mama told me when i was young
said sit beside me my only son
listen closely to what i say
and if you do this it will help you some sunny day
take your time, dont live to fast,
troubles will come and they will pass.
you'll find a women and youll find love
and dont forget that there is someone up above.

chorus:
Well be a simple kind of man
Well be something you love and understand
Well be a simple kind of man
Oh wont you do this for me son, if you can

Forget your lust of rich man's gold
All that you need now is in your soul.
And you can do this if you try
All that i want for you my son is to be satisfied.

Chorus

Oh dont you worry, youll find yourself
Follow your heart and nothing else
And you can do this oh baby if you try.
All that i want for you my son is to be satisfied.

Chorus x2

Filmen som fängslade mig!

Ja jag fastnade ju i en film härom natten som fick mig i tårar, den var så bra
så nu har jag tagit reda på vilken det är,
se den om ni har tid

Indisk dramafilm från 2005. Indien 1938 är fortfarande styrt av britter, men Gandhi finns i bakgrunden. En grupp änkor är tvingade att leva i fattigdom i ett tempel i den heliga staden Varanasi. Änkorna hade tre val: Att gifta sig med mannens yngre bror, ta livet av sig eller leva i celibat bland sina likställda. Till templet kommer en liten flicka, nyss änka. Hon har svårighet att anpassa sig till livet i templet men får en vän och tröst av den vackra Kalyani, också änka. Oscarsnominerad för bästa utländska film.



det handlar om prioteringar!

ja ibland får man prioritera sånt som är viktigare än å ta sig en dusch
kan vara knepigt att hinna göra allt som man skall då han e på dagis, skulle duscha på morgonen men insåg ganska snabbt att det fanns de ingen tid till, for till banken och fixade mina ärenden där, typ bara 37pers före i kön, inge stress malin känn ingen panik haha

hoppa på bussen o for på dollar och handla dom sista julklapparna till syrrans ungar, vidare in på barnens hus men det suger fetballe för inte fan hade dom det jag var ute efter så nu måst jag ändå böka mig i väg ut nån dag i helgen på typ toys`r`us för där vet jag att det finns, MEEEEN det känns apjobbigt för jag lär ju inte vara ensam där om man säger så!!!
o bara bussen dit o hem och med barn vagn whyyyyy jag som ville
få allt klart, rackabajsare oxå.

nåja, har inte så mycket kvar så det är nån grej till liam så det känns meeeegaskönt.

sitter o väntar lite besök, ska snöra igång en kanna kafe,  gossen springer runt och sjunger och mellan varven står han o ropar i brevlådan ut till trappen, ha ha nått nytt han fått för sig då han har sett att det brukar trilla in lite reklam o post därifrån, skojjig grej det där brevlådan.
grannarna lär ju fundera när han sticker ut nån visp eller stekspade o står o hallåar när dom går förbi,, ja alltid ska det väl roa nån.

nu har han jullov, tycker det är mysigt och få ha han hemma, och vi brukar som få sussa lite längre, han har blit lite morgontrött och det är ofta jag får väcka honom med en välling på sängen för att han ska kvickna till så vi hinner oss i väg till dagis. så man får hoppas på en sovmorgon i morn då och mysigt o stiga upp i lugnan ro vi brukar lufsa på i pyjamas fram till lunch, åå nu kan vi dessutom mysa ner oss i saccon o kolla morgon tv, jihoo.
jååå och julklappar fick jag från han idag som han gjort på dagis såå gulligt, visserligen med hjälp av fröken men ändå man blir ju rörd jue.
ett rött julhjärta med hans namn o glitter o tomte o ängel på, och en julstrut fylld med lite smått o gott godis,russin o frukt, såå fint tack mitt lilla hjärta!

nä, ska gå å fixa kaffet och plocka fram cheescaken ur frysen så den hinner tina upp.


so long suckers!

så sorgligt!!

Denna låt har spelats på MÅNGA begravningar!!
såå fiin.


Mr Bean bag in da` house!!

Jepp, igår fick jag äntligen min efterlängtade saccosäck till Liam.
Tackar malin för att du hämtade den åt mig och tackar även för trevligt sällskap.

Liam fick säcken igår som en tidig julklapp, för inte ids jag släpa med den till boden och slå in den så han får öppna o sen släpa hem den! pjuu lät skitjobbigt!
men han vart överlycklig och kastade sig hejdlöst ner i den och mojsade runt, så glad blev han.

fin va!!

jag har precis lämnat gossen på dagis, sista dagen sen är det jullov för han, och idag skulle det vara julfest på dagis med julbord och dans runt granen. kul kul.

jag ska ta mig lite kaffe och sen ska jag nog styra in mig i en dusch, ska väl ta mig ut sen och försöka handla det sista som skall handlas inför julen, sen ska fan jag oxå ta jullov haha..

vill ha en ny vinterjacka oxå,, har spanat på många och jag har en på tradera som jag tycker är fin


eller vad tycker ni????

nåväl

see ya!!

minns ni denna då?


Simma lungt!

Fan, faan,faaaaaan vilket slask det var ute
snacka om att bli blöt om fötterna då vi gick till dagis i morse, det sipprade mellan tårna INTE skönt, urs man blir så grinig då man blir så kall å blöt om fötterna.
å storm är det ute oxå fy fadderullan!

nåväl, såna här dagar behövs oxå då känner man verkligen ingen stress att vilja ta sig ut inte, utan i stället har jag passat på att röja undan här hemma och slagit igång maskinerna
och sökt 3 Jobb, hejvaregår.
så ja lite effektiv är jag nog ändå.

har då nyss käkat lunch, så nu sitter jag å chillar å dricker kaffe.
ska väl simma iväg till dagis på en timme och hämta gossen.
så nu blire nog bara en stund framför datorn, ids inte göra mer vettigt idag.
är dö trött, såg på en film till kvart i 11 igår, sen såg jag slutet på body gard och sen efter det fastnade jag i en annan film som var helt gripande, handlade om änkorna i indien så sorglig o hemsk och ja den varade till HALV 2 i natt.
så då vingla jag mig i väg till sängen shit va skönt o sova. gudars himmelrike.

så ikväll vare väl tänkt att jag skulle göra en tidig kväll men jag måste ju bara kolla in den gravida mannen på tv kl 21.00 haha är ett måste sen blire nog sova för min del!

i morgon måste jag verkligen ta mig ut och försöka inhandla de sista klapparna, vill vara klar vill inte på stan i helgen o trängas med alla andra galningar, hojja
nä bäst o passa på medans gossen e på dagis, är smidigast så.

//Morsan

Barnkläder reklampelare

Barnkläder i massor, här gör jag reklam för en drös hemsidor!
mycket nöje.

www.babyshop.se/

www.litenpalandet.se
www.elvasmatroll.se
www.smatting.se
www.freshmilk.se/index.php
www.mysgrodan.se/shop
www.sessanosus.se
www.toddler.se
kidsbutik.se/kidsbutik/product_info.php?produ
www.mylittlestar.se
www.ajabajakids.com
smallkids.jetshop.se/
enzokidz.e-butiken.se/
www.barnsemester.se/
www.minpluddevutt.se/index.do
www.busloppan.se/shop/
www.kameleontdesign.se/
www.lingonochblabar.se
www.finalina.se/
www.barnlyan.se/
www.tuffatilda.se/
www.minidani.se/
www.wiell.com/shop
www.domoda.se/info_pages.php?pages_id=20
www.funkybaby.se/index.php
www.lillamax.se/boutique/
www.houseoflola.se/webshop/productlist.php?ws
www.melike.se/ hanazacka.jetshop.se/
www.meandi.se
bc.e-butiken.se/
www.lindex.com/SE/StartPage/StartPage.aspx
www.polarnopyret.se...
www.knatteland.se/
www.sweetfunky.se/
www.barnskospecialisten.se/
www.eleraff.se
www.luckylittleme.se/
norrbaggen.jetshop.se/
shop.textalk.se/se/shop.php?id=4841
www.mammashop.se/
www.kidzshop.se
klkids.jetshop.se/
www.barnlycka.se
www.barnvanligt.nu/
kullerbyttanbarnklader.jetshop.se/
www.annacill.e-butiken.se/
www.minipeople.nu/
gigikids.jetshop.se/default.aspx
www.familjetorget.se/

sega råttor!

Sega råttor vad jag är en dålig bloggare just nu! har alltid fullt upp nu för tiden,
dom senaste två veckorna har liam varit hemma från dagis, pga av att han har varit sjuk!
nja sjuk är väl det sista han är, tycker inte alls speciellt att han vart nå dålig, lite snorig well thats it.
nåja har gått magsjuka på dagiset så lika bra att han inte har vart där då.

idag har han däremot vart på dagis, tror han uppskattar att komma i från sin dötråkiga morsa ibland haha.
så jag har hunnit göra bort ett möte + att jag vart på stan en sväng o fick köpt julpapper så nu har jag slagit in en massa julklappar, har lite granna o köpa men det ska ja ta nån dag här i veckan o få det bortgjort.
ska ta en städar dag oxå, tycker skiten är ingrodd haha.

haft fruktansvärd migrän ändå från fredags till i gårkväll då jag for till stan o köpte nå väldigt dyra migräntabletter men ack så effektiva dom var för migränen försvann tack gode gud!
har kännt mig som en ny människa, har nog aldrig uppleft sån huvudvärk tidigare trodde seriöst att jag fått en hjärntumör eller någe sådant allvarligt! men nu är jag kvitt den.

ja o liam är det full rulle på från morgon till kväll o surrar gör han så öronen trillar av, ja det är gubbe,klocka,bil,brumbrum,apa,öra,öga,näsa,mage,snopp ja jesus skulle kunna rabbla hur mycket som helst han apar efter allt man säger o allt man gör.
får väldigt mycket beröm från dagis vad gäller språket, han är duktig på att prata så man förstår han säger det så klockrent, man fattar vad han menar.
kul å få sån respons, jag vet ju hur mycket han surrar då han är hemma så att pchja antagligen surrar han på dagis oxå lika mycket.
dock är han inte lika klättrig på dagis som han är hemma, varje dag ska han bestiga nått nytt som ett nytt mount everest varje dag, helt otroligt att mitt hjärta fortfarande sitter på plats, hojja för höga höjder för små barn.
läääskigt!

nu springer han omkring i blöja och vi har nyätit och han busar på, ser ut som om han försöker stå på huvudet men jag tror han försöker leta efter sin snopp, den har han ju upptäckt å den verkar vara väääldigt spännande, ja va fan äre för nått? måst ju kika efter jue.

gud nu blidde jag grymt sugen på en kopp kaffe så här på maten, tror jag ska ta mig en innan det är dags o göra kväll för lilleman, när han har lagt sig ska jag ta mig ett bad sen slänga mig i soffan o kolla på en film som jag beställt hem som jag fått fribiljetter från com hem tackar o bockar.
så ska se angel hoppas den är bra, är grymt länge sen jag kolla en film i lugnan ro.

nä fan kaffe var det ja.

Frid & fröjd i arsullhöjd!!

Linser från fargadelinser.com

hittade en sida på internet på färgade linser, ganska kul att kuna andvända såna utan styrka, kan ju vara kul om man vill spexa till det lite nån gång, visserligen så finns dom med styrka oxå.
finns i många häftiga färger o varianter
tycker absolut att du ska ta dig en titt på länken nedan
http://www.fargadelinser.se/

kankse har dom nått som passar just dig!

Leos lekland!

ja här har vi nätt o jämt stigit upp, eller jag i alla fall liam ligger o äter sin morgon välling och kollar på playhouse disney.
jag väntar på att mitt kära kaffe ska bli klart, börjar då dofta nykokt kaffe här i allafall.

igår var det Leos lekland för hela slanten=) eller hela slanten ska jag väl inte säga då båda jag o liam går in gratis.
men kul hade vi och jenny och nea gjorde oss sällskap, roligt hade dom i alla gångar o bollhav o hopphus o trampoliner
och ja you name it
 


ja riktigt skoj hade vi.

sen åkte vi hem och badade o kröp i pyjamasen och käkade lite kvällsfika, mös ner oss i sängen o kollade på stjärnor på is, och liam var nog vaken till strax efter 22 igår han var så uppspelt o upp i varv efter dagens äventyr, men sen somnade han och har sovit gott hela natten fram till nyss.

idag blir det en slpparsöndag, ska slå in lite julklappar jag köpte åt han i går, nå små bilar hehe
och så köpte jag en saccosäck oxå, så den bör komma nästa vecka, gud så mysigt, då kan han softa i den på morgonen o kolla barnprogrammen o dricka vällingen. myyyyyys!!
å kläder har jag köpt åt han, och ska väl köpa en verktygsbänk o en dammsugare som sjunger o ja vad tänkte jag mer på? joo ska se om jag kan hitta sån där mjuk pusselmatta oxå.


nä kaffe är klart!

kackabajja!!

Ibland hinner jag inte med o blogga alls, är så fullt upp.
har varit i boden o hälsat på familjen i helgen, packat lite auktioner osv.

sen for vi hem i tisdagskväll,onsdag for liam på dagis men dom ringde och sa att han fått feber så jag hämtade hem honom och så mös vi hela gårdagen!
imorse så vaknar jag av en glad  liten kille som tittar på mig med stora ögon o säger -hej! jättenöjd ser han ut=)
vaknar till lite då jag inser att det är kackabajja upp till midjan på han!!!
shit, ställer han i badkaret och tar av han blöjan OHhjälp, nåväl tvättar av han ordentligt, lindade in han i en handduk och bäddade rent i hans säng o lägger han med en välling, efter det kom 2 lass till som var ganska rejäla ha ha så där har jag förklaringen till febern, lillgubben min!

så idag tog vi oss en tur till stan och började handla lite julklappar o shit vad mycket fina barnkläder dom har fått in i stan, finns hur mycket som helst jag skulle kunna köpa=)
men fynda en del fint som han skall få av "tomten"

ja, igentligen skulle jag ju titta på skor till mig själv, men var inte speciellt inspirerad då det var slaskigt ute som satan o mina fötter var blöta så inte så kul o prova skor då! njaa
fårla ta de en annan dag, skulle behöva  mig ut på skokanonen o barnenshus o dollar å det oxå, men tror jag ska ta det en dag då lilleman e på dagis!

ja vad mer???
jo hittade en fin jacka på tradera, kanske inte en riktig vinter jacka så men en snygg jacka å bara gå omkring i eller nå hahaha vilken förklaring!!?? ha ha men den är fin vänta ska printa in en bild påren så får ni väl se


javisst, skulle jag kunna tänka mig!

o kanske ett par såna här till det??



nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan o glo tv, gossen sussar redan o jag tror jag gör en tidig kväll jag oxå!
bye bye

RSS 2.0