mamma fika o magknip?

ja idag har vi varit på mamma fika som vanligt på tisdagar
alltid lika trevlig som vanligt, förutom personalen?
hon kom o sa åt mig väldigt surt när vi
skulle gå därifrån att vi absolut inte fick byta
några blöjer där DET ÄR JU FAKTSIKT EN RESTAURANG!!
jag blev skit sur, hon hadde kunnat be lite snäll
iallafall??????? jag repekterar dom jue, men inte om det ska vara sådär.

är inte  sådär jätteförjust i deras fika/ mat, vart ju till och met metförgiftat en gång av deras macka? men kostar det nått att vara trevlig??
själv gillar jag mat & prat, ääälskar deras mackor jummie det är fräääch mat där, och sen är all där på lika villkor??!!!

Liam har haft magknip ikväll, stackare jag har ju ätit lök, fyyy dumma mamma. urs gör så ont i hjärtat o se när han har så där ont, en efter en timmes vyssjande o sjungande och bärande så sover han nu, stackare han var så slut.

och på tal om slut, det är jag oxå fyy nu är det nog sängen som gäller för mig oxå
natti natti

åsså måndag igen!

dagarana bara springer iväg med en ilfart, så nu e det måndag igen.
idag har vi bara vart rumt o hälsa på folk, först var vi till jossan & stina o surra o drack kaffe, sen gick vi på en promenenad hamnade  hos jenny & nea o busa med barnen.

sen begav vi oss hemmåt, stannade på affären en sväng, handlade betydligt mer än vad jag skulle ha. och jag fick för mig att jag skulle köpa gomorgon välling till mig själv. jag e ju så dåli på att få i mig frukost på morgonen har sås vårt för att äta så tidigt, men skulle defenitivt behöva få  i mig något, så jag skall börja dricka en kopp välling=)

nu är vi hemma och har nyss ätit mat, Liam är i tv rummet o busar på med sina leksaker o snurrar runt, runt,
jag hör hur han bökar o vänder sig där inne, hehe nu ligger han ju inte stilla vart man lägger ner han längre nepps nu bökar han sig iväg minsann, så det är nu mina lugna stunder är slut=(

bäbisfika i morron som vanligt, trevligt, vi tänkte att vi skulle ta oss en prommis till stan oväder o vind tillåter oss det, måste ju komma igång med mina promenader igen, för det har vart så kallt ute fyy inge roligt. idag var det dock väldigt skönt ute.

nog om detta, disken ropar på mig


hemmastädalekabusadagen=)

alltså ser man inte gravida på stan eller affären så hör man dom på natten!!??!!
inatt när jag vaknade för att ge Liam en slurk, så hör
jag en kvinna grymta o aja sig å neja sig, för att sedan avta
men på en liten stund så var det samma ljud igen. det måste vara mina nyinflyttade grannar som bor ovanför mig för dom e dom enda som jag inte träffat i denna trapp. och hon måsta ha haft värkar?? det lät då så, och så hörde jag henne tidigt i morse oxå och sen vart det tyst där uppe, så hon e nog o föder barn.
får väl se om det dyker upp nån till barnvagn i trappen då.

idag har jag storstädat  som bara fan, överallt,underallt,bakomallt.
så det är väl rent ialla fall en dag typ.=)

har hunnit dra på affären och handlat hem en massa mat o grejs, köpte en  ny natusan produkt till Liam, shower nånting, han ska få sig ett bad ikväll, han är så flottig i håret från all olja som jag smeta in han i  igår, ville ta bort all mjölkskorv han hadde i hårbotten och jepps nu har jag borsta bort allt, så nu e han sååå fiiin i hårbotten.

köpte igår på stan en hårinpackning på H&M den luktade jättegött men den var mindre bra, märkte int nån skillnad, håret brukar ju bli helt nice då man gjort sån där inpackning!! hmm fårla köpa en annan då.
joo, föresten jag åt ju den där pasta tortelini med vitlöks smör på mat & prat igår, jätte gooood var den=)

om man kanske skulle masa sitt feta arsle till lulebos kontor och se ut nå tapeter till vardagsrummet o hallen och ett nytt golv till badrummet=9 har tänkt o göra det länge nog nu men det har som bara runnit ut i sanden, vill ju fixa en massa här hemma, köpa nya möbler osv .
när ska man ha råd & tid till sånt??
skulle behöva komma mig en sväng till ikea för o köpa massa till Liams rum +att jag behöver en massa själv. men jag och vilken lastbil ska åka dit??? hahaha

hahaha jag måst bara få berätta
igår natt så vaknade jag av att liam höll på och tjorva på i sängen, så jag vände mig om och tände lampan, där låg han med foten i handen osög på stortån, jättelycklig var han oxå=)
så jag försökte förklara för han lite snällt att -men Liam på natten ska man ju sova seru! leka kan vi göra i morgon. gullungen där.=)

han har varit jättepigg hela dagen endast sovit 1 timme sen vi steg upp i morse kl 10.00. nu ligger han i babygymmet och sprattlar innan det är dags för badet.

oooh,shiit han rymmer ju, måst ta han.
bye bye


kväll.

jahapp, då var den dagen förbi.
först vill jag säga till allas komentarer jag är inte knäpp jag lovar jag känner som en "frän" lukt av pampersblöjorna, det spelar ingen roll i fall dom är blöta eller varma, jag lovar=) hehe.
kul föresten att ni läser min blogg o mina svamliga inlägg.
trevligt=)

stan idag, mycket folk, god mat och jag är helt trött i hela kroppen, skönt å vara hemma. gossen e nog oxå lite trött, han satt här i min famin vid datorn o vi sjöng en massa o helt plötsligt slocknade han, sittandes i mitt knä, så jag bar honom i säng o bäddade ner honom och nu sussar han så sött.


gav honom potatis idag oxå, men idag ville han inte smaska i sig något alls, han tittade på mig som om jag vore knäpp när jag försökte ge honom lite potatis med bröstmjölk, Nepp det skulle han bara inte ha, så var det med det!!

jag blev sittandes med tårar i ögonen här ikväll, satt o kolla runt på familjeliv o hamnade på en sida vars en mor förlorat sitt barn, fyy så hemskt jag mådde inte bra, jag ville bara krama om henne, det finns INTE ord för hur hon känner sig.
och iallafall så fanns där en länk på en sång som sjöngs på begravningen, jag tröck på länken o lyssnade på låten.
jag brast ut i gråt den var så vacker shiit, det var så fint,
jag är lamslagen!!
shirley clamp-jag fick låna en ängel
jag gillar inte henne speciellt, men DEN var verkligen fiiiin.
så fruktansvärt att förlora sitt barn sådär, jag höll en tyst minut för lilla
christoffer. R.I.P


var rädd om er där ute, ta hand om varandra.




Lördag!

igår var vi på stan hela dagen och shoppa en massa i slutrean, billigt värre.!
kom hem efter en hel dag på vift, fixade lite taco wraps myyycket gott.
lilleman fick lite potatis med bröstmjölk, men han var inte särskillt imponerad. då får han forsätta käka patte he he vilket jag tycker är good.
vet ju att det flesta barn reagerar som liam och att man ändå ska ge smakis, men jag känner mig absolut inte stressad med nått sånt, då min amning funkar nice.
att amma för mig är det bästa som finns, jag vet som inte hur jag nånsin kommer kunna sluta??
ska min bäbis börja äta mat?? näää det är inte sant. !!!!

och jag fick för mig att jag skulle köpa ett paket pampersblöjor bara för att testa, för dom allra första blöjorna Liam hadde var pampers och jag tyckte inte om dom, tyckte att dom stank förjävligt.
men jag köpte ett paket, tänkte dom kanske blitt bättre!?
NÄ fyyy fan, så fort dom bli blöt, eller ja dom behöver inte ens bli blöt det räcker med att dom blir varm, så utsöndrar dom en sån förfärlig doft att den får mig att vilja kräkas!!
hur kan nån vilja andvända pampers frivilligt?? vill man att sitt barn ska lukta så där?
allvarlig????stackars unge!!

men så över till något roligt, fick tummen ur arslet o beställde en barnvagns skyllt.
en svart med kromade guldbokstäver och det ska bara stå Liam, jag vill einte ha något födelsedata, men skitsnygg är den och den kommer nästa vecka jippie!

idag blir det och luncha o glutta på affärer med jenny & nea, trevligt trevligt, får se om det kanske blir en sväng på storheden?
fast lite sugen var jag ju på att testa mat & prats pasta tortelini med vitlöks smör,
nå det återstår o se hur vi gör.

dags att börja ta på sig nå kläder och göra sig i ordning.



SnöKAOS!!

vaknade i morse o kollade ut genom fönstret, shiit såg fan inte ett skit, föntret var täckt av snö. det är typ snöstorm ute fyy blåser väldigt mycket.
nå är det till att hålla sig inne i dag o dricka te.
Liam ligger under babygymmet o sover ha ha han däckade där för en stund sen mitt i leken, gullungen.

guu så många fina bebismagar jag såg på stan igår, man blir ju sugen på nr2, jag kan sakna min mage ibland o den där känslan att vara gravid. den är helt fantastisk.!!

sen var vi på barnkalas hos syster och det var mycket trevligt, fika gott o surra en massa, medans kusinerna lekte, dom tre minsta satt i köket med oss det vill säga Liam osså syster ulrikas unge michelle på 11månader o syster chatrines unge på snart 2 år.

dom är många kusiner nu, hela 9 stycken
Liam 4månader
Michelle 11månade
Christoffer 1,9år
Emil 4år
Linn 6år
Tobias 6år
Elin 11år
camilla 14 eller 15år
Emelie 17år

och jag som bara har börjat?? ha ha jag sa det till mamma, he snacka om att hon blev förvånad, hur många barn ska du ha egentligen malin?
jadu, det vet man aldrig!!


imorron blir det stan igen, jag gör fan inget annat än springer på stan haha och fikar. nä måst på banken en sväng, osen så måste jag faktiskt handla mat o blöjor viket passar utmärkt då jag nyss fick 50kr rabatt på liberoblöjor.
skulle oxå behöva köpa lite nya strumpor till Liam
nåå lillgossen fossingar växur ju oxå.

nä vad fan nu är kl.13.09 vad fan ska man göra resten av denna boring day??
ville ju komma mig ut i friska luften men inte i det här sketna vädret.
nä ska ta och greja lite lunch, och sen kanske det är dags att ta på oss nå kläder vi är ju båda i pyjamas här hemma haha.

bye,bye


yrvaken!!

shiit, vaknade av att hela rummet snurrade, måste dricka mer vatten.
vad gör jag?? sitter här i morgonrock med en kaffekopp i handen, har precis tatt en dusch, lilleman slocknade framför tv:n sååå sött.

idag på schemat. fika på stan med en polare, sen till syrran o fira henns son som fyller 6år GRATTIS..

haha blev uppvaktad igår oxå!!? en som jag känner *hihi* kom förbi en sväng och hälsade på med en bukett blommor, -vad har jag gjort för att förtjäna det?? han tyckte att det var jag gott värd klart en ensamstående mamma ska ha blommor!!? TACK!!

och jävla puckade lulebo med deras ynka felanmälan!! hata!!
ringde dit för att tala om för dem att elementet i sovrummet är trasigt och det är kallt i sovrummet.
killen i tele-hur många grader är det?
-inte vet jag väl det?? elementet är iskallt och trasigt?
-vi måste veta hur många grader det är.
-men jag har ingen termometer
-MEN nå måste du väl HA en termometer??
(är det självklart att alla ska ha en ELLER??)
samtalet fortsätter.
-nej jag har ingen termometer, elementet är jue trasigt ni måste ju komme hit hursom helst även om det är 33- eller 33+??
-nja vi tar inte emot någon felanmälan om vi inte vet hur många grader du har i sovrummet?
-dahhh!!!! jag får väl gå och köpa en jävla termometer o mäta då!!
-ja och du ska mäta 1 meter från väggen och 1 meter från golvet!

RICKSPUCKON!!!!!!!!!!!!!
snacka om att bli dumförklarad! vad FAN speler det för jävla roll??
elementet är ju trasigt likförbannat.


sånt där gör mig så förbannad kan säga att där steg mina hormoner i höjden på några sekunder.


nä bäst man gör sig i ordning.




4 månader

jepp 4 månader blir han idag, kan knappt tro det vart tog tiden vägen?? idag på stan så såg jag en färsking, saknar som den tiden ibland då liam var så färsk.!!
ja nog blir det syskon alltid, var så säker=)
idag fyndade jag två bodysar på lindex 10kr st dock var dom kortärmade så jag köpte storlek större dom blir perfa till sommaren jue.!!
och int har jag styrt upp liams rum ännu, nä jag måst börja rensa där inne o måla så man nån gång får det i ordning.

och trött är jag ändå har jag sovit helt bra i natt och liam oxå.
ska väl ta oss ett bad ikväll och sen krypa ner i sängen o gosa o se på tv.

image19

I lööööv it

Jag älskar mitt liv som mamma, fan det finns inget bättre, kan inte ens tänka mig att bli eller leva som förut, fy så hemskt.!!
han är så söt o snäll o go, en riktig spjuver mammas spjuver. han förgyller verkligen mitt liv. ja det är helt fantastiskt.
Liam Du är min käraste lilla snutteplutt
så liten och vansinigt söt.
Även om du gråter och släpper en prutt
och rumpan är alldeles blöt.

idag har vi varit på stan, käka lunch på mat & prat med nea o jenny, sen gick vi för att shoppa, joo o shoppa det gjorde jag så det stod härliga till, fynda mycket roliga ting på rean, kan dock inte säga allt jag fynda för en del är pressenter.

var och tog 3 månaders sprutan igår, han märkte inte ens att dom stack honom, har förväntat mig feber o grin, men icke inte än så länge i allafall, han är mer trött än vanligt, somnade kring 8 igår, och nu sover han och klockan är 21.13 , han var såååå trött.
så förhoppningsvis så lär han inte få nå känningar alls av den. *peppa, peppar*

annars då? ja annras gör jag inte så mycket sitter här o skriver en massa skit o dricker ett glas juice, är ganska trött det vart många timmar på stan. men nu blir det lungna puckar framför tv:n.
så i morron ska jag väl försöka styra upp här hemma där det  råder totalt kaos, måst väl dejta damsugaren en sväng oxå.!!

image18


Back in town!!

jepps då var man hemma igen då, känns som om jag varit borta en hel vecka. det är ju skönt att komma sig i väg men gud så skönt det är och komma hem.
igår var vi å rände runt stan o träffa en polare och hann med och både käka lunch o middag på stan. var även på färghandlaren och spanade på färg till lillemans lekrum, blir nog gröööööönt som groooodan.
ska även måla upp en skitstor Laban över hela väggen ska få låna syrrans overhed så det blir nice.

har även funderingar på att göra en tattuering som symboliserar Liam, kanske ska tattuera in hans fot eller handavtryck i svart skulle ju vara väldans snyggt. men vart på kroppen jag sen skall placera den vet jag inte riktigt ännu, det återstår att se.

och igår tog jag även ett beslut att försöka omplacera mina katter, jag har inte tid till dem längre, vilket är tråkigt jag kommer sakna dom men dom får det nog bättre nån annanstans.  så är det nån som vet nån som vill ha 2 stycken så varsågod.

nu ska vi göra oss klar vi ska iväg på bäbisfika.


image17

=)

image14image15


*****

image11image12image13

bvc o de!!

mors mors!!
idag vaknade jag 10.45, shiit skulle ju på bvc kl 11.30 så det vara bara att sringa upp å på med kläderna o väcka liam som sov så djupt, klädde på han då han var halvt i sömn, jag tror inte han hant reagera på vad som hände hehe.
var meningen att han skulle få 3 månaders sprutan idag men det uteblev då liam fortafarande är lite rosslig efter förkkylningen, nytt försök nästa torsdag.
o växer gör trollet oxå väger 7,8kg o är 65,5 cm lång. Och svar ja visst är det tänder på gång, både uppe och nere kommer det framtänder, jisses dock kan det ta tid innan dom är helt uppe och det kan gå fort oxå.
så söt han kommer bli med gaddar hehe.

efter bvc drog vi till stan med Jenny & Linnea men det tog oss 3 bussar innan vi kom med, så väl inne i stan gick vi på fikaträff med dom andra mammaor o bäbisar, alltid lika trevligt=)
kikade lite på stan, hitta massor av kläder till Liam som jag vill ha men jag måste hålla i slantarna lite man är ju inte så tät då det varit jul.
har dock beställt en overall från lindex en brun med moln på sååå fin längtar tills jag får den, han kommer bli såååå söt i den.

jaha vad gör vi annars då?? Liam ligger näck i babygymmet o luftar sig, jag springer omkring i pyjamas o försöker få nån slags ordning här hemma, ska väl snart  till å natta lilleman som inte har sovit sen kl.1700 så förhoppningsvis så ska han väl soman utan problemas!!

nä nu vet jag inge mer!!


allvar!!

nu jäklar ska fläsket brännas, jag är så less på detta smyghäng som man har här och där å på dom ställen man minst anar haha.
var ut på en långprommis superskönt ute, har ju varit lite dålig med långprommisarna på sista tiden. men det är bara å klä på sig ordentligt o ge sig iväg.
inge mer godis inge mer chips. visst kan man mysa till det, men det med måtta nån gång. men min cola då??!! fyy hur ska jag klara av det? jag utan cola är som eva utan sin adam alltså helt lost.
ja nu får det bli så, cola på lördagar kan jag gå med på=)FAST bara om jag skött mina långprommisar under veckan, ja men det var väl en bra kompromiss, nu blev jag glad.

jahapp, imorron var det dags för 3 månaders sprutan, ska bli spännande å se hur han reagerar på den, jag har då suppar hemma om han får feber o blir grinig så det ska vi kunna ordna.
ska ju iväg på fika i morgon, då blir det bara en kopp kaffe för min del hehe.

OJ, har en son som sitter i tv rummet o gör nr 2 ja det hörs då om inte annat, jisses så det sprakar i brallan, bara han inte lättar från babysittern!!!
ja så det är väl bara ta tag i det med en gång.
på återseende!image8

söööööndag...jäääsp!!


näpp inte ville lilltrollet sova i natt, först kl 1 så bahagades han somna. för att sedan vakna och ha problem med detta kliande i munnen, rackarns tänder kan dom inte bara komma upp!?!!
nåja, vi steg upp kring 10 i morse och jag har tvättat o bytt rent i sängarna, och även hunnit med att dejta dammsugaren, skönt nu slipper man den skiten!!

Så började jag laga mat, men skulle bara titta till Liam i vardagsrummet, men lillgubben har slocknat i babysittern så söt, så jag bar i säng honom så nu ligger han å sussar för fullt, kan han behöva!

det är sjukt vad tiden sringer iväg, jag hinner inte med dagarna längre o liam växer så fort, spädbarnstid vad fan är det??? typ 2 första veckorna när man kom från BB eller?? för sen går det utför o dom utvecklas varje dag, nästan alltid nått nytt, liam tycker för tillfället att fötterna smakar väldans gott, he he han ligger på rygg tar tag i foten o drar den in i munnen, så ligger han där och smaskar och gör pruttljud..!!

det är konstigt hur mycket man kan klara av på så lite sömn, man städar o tvättar handlar mat,lagar maten man köpt, hänger tvätten byter lite blöja i mellan åt, tar en prommis dammsuger, skurar. äter mat, vyssjar o leker o busar, äter, ammar, och diskar bär ut soporna, byter ännu en blöja, gör kväll tar på pyjamas och söver barn o vyssjar o sjunger bär och ammar. sen när han har somnat då är jag död o & när jag ÄNTLIGEN kommit ner i varv o börjar somna, ja då vaknar han igen (halleluja)
nä jag älskar faktiskt att vara mamma jag har få saker att klaga på, men visst skulle det vara skönt om man skulle få lite egen tid typ bara att få ta sig ett bad, ja det skulle vara uppskattat. minns en gång när jag började fundera på hur länge sen det var jag tvättade håret, till min förvåning insåg jag att det hade gått en HEL vecka!?!!! shiiit.


image4


Förlossningsberättelse!

Är en tjej på 24 år som är bosatt i dom norrländska skogarna tillsammans med min son Liam som är 3 månader, han föddes 22 september efter 12 dagar över tid.
en efterlängtad liten gosse.
är ensamstående mamma, men jag trivs med livet och att vara mamma, kan inte tänka mig någe bättre.
mina dagar är fullspäckade är man inte på stan o ränner på nå fik så är man hemma o leker o busar.
Graviditeten var inte alls så jobbig som jag föreställt mig, den var riktigt bra, bortsett från dom 4 sista veckorna som mer eller mindre var en piiina, fet var man as hell o varmt var det oxå, fyy för att inte tala om denna lååånga väntan dom sista dagarna.
förlossningen då? jorå den gick då bara fint men det tog en himla tid hela 22 timmar innan han titta ut.
det började Natten mot fredag 21september
Vaknade jag 03.30 av värkar, klev upp
Ur sängen och väckte mamma o hennes
Karl för lyckligt vis så sov jag hos dom den där natten. vi Klockade värkarna med 10minuters
Mellanrum fram till ca:09.00 på morgonen men
Då  hade dom börja avta något och jag blev så jävla besviken. Så vi bestämde
Oss för att göra något för att hålla värkarna
Igång, så vi drog i väg på stan ut och in ur affärer tror nog min mor drog med mig
på varenda ställe o leta stearinljus som skulle vara svartvita men inte
fanns det nå såna att hitta nånstans,
Och jag hade värkar så jag stod o gunga fram och tillbaka på
Alla affärer och kan säga att alla glodde på mig och trodde väl att jag var
i färd att föda där jag stod.
men Kring 12.00 orkade jag inte med att vara kvar
På stan längre så jag sa till min mor att nu vill jag åka hem så vi for hem och åt lunch, klockade då
Värkarna med 7 minuters mellanrum och dom hade börjat göra riktigt ont, ringde förlossningen
Som bad mig ta 2 panodil o en varm dusch, sagt och gjort och det hjälpte visserligen
för stunden men sen tog det fart igen.
 kring 14.30 kom värkarna med 4 minuters mellanrum o med en väldans kraft
Så vi for in till förlossningen.
Blev mottagen av en barnmoska som la ctg o kolla hur
Mycket jag öppnats 2cm -VA utbrast jag, är det
Här nå jäkla skämt eller? jag som hadde kämpat så länge trodde ju att jag skulla få sätta igång å föda på momangen o var riktigt taggat för det oxå, He he bm sa till mig att jag
Skulle få krypa ner i ett bad och sen skulle jag få en sov
Dos så jag kunde gå över på bb för att sova, urs det lät så hemskt när hon sa det, jag ville inte sova hur skulle jag kunna göra det?? även den starkaste sovdos skulle inte få mig å sova, JAG SKULLE JU FÖDA BARN!!
Så jag ner i badet hett vatten som satan men skönt as hell
"några" värkar och nån kanna saft o säkert två timmar i badet
så klev jag upp orkade inte ta värkarna där längre, nu gjorde värkarna riktigt ONT AJ!!
Bm kolla om jag öppnats något mer, 7cm YES det blir bäbis
Istället för sovdos haha. 20.00 bm tar hål på hinnan och
Vattnet sprutar ut när värkarna tar i som mest och där
står jag och gungar mot gåbordet och värkarna blir
bara kraftigare och kraftigare.
Jag greppar lustgasen o ber om spinalbedövning.
20.30 edan läggs känns as konstigt när nålen trycks in i benmärgen, men den gav inget resultat 21.20 ökar på
eda men inget händer, den hade ej tagit alls fyy faan
och inte kunde han sticka om igen TACK O BOCK så
försvann den narkosläkaren *suck* aj aj aj aj
ont as hell, ökar på lustgasen på max
, andas som en tokkärring i den hela tiden är lite i min egna
lilla värld ett bra tag, bm försöker med massage men jag ber henne gensat sluta då det känns som om vid varje beröring gör sviiiinigt ont, ca.22.30 ges bricanyl o narkosläkare
kontaktas o morfin ges men känner inte utav det ett skit, förlossningsläkaren stannar kvar inne i rummet för han märker hur slut jag är i kroppen och det är tal om sugklocka, men avvaktar något.
00.30 värkar utav bara FAAN står på benen och gungar
mot gåbordet lyckas även slå i huvudet i något minns ej vad
så jag fick ett hål i pannan haha det ska ju synas att man föder barn eller??. när jag står där och gungar känner jag plötsligt hur det som trycker på och jag vet inte riktigt vad som händer, känns som om att en fotboll skall komma ut, bm frågar mig ifall jag har börjat krysta, får då fram något i form av att nu kommer den ut o den är stor som en fotboll o det känns som om jag ska skita på mig!! då rycker bm o sköterskan tag i mig o jag lägger mig ner o benen flyger upp i benstöden OH!! fy fan vad ont det gör, 01.05 krystvärkarna börjar och jag
tar i för kung o fosterland men det går seeeegt,bm säger krysta kom igen malin det här klarar du tryck på bara tryck neråt, tänk att du är svinhård i magen o vill skita hehe kom igen malin,, krystar så det
står härliga till, krystar o krystar
bäbisen åker fram o tillbaka hela tiden, 01.25 krystar jag så
jävla mycket att jag plötsligt svimmar, jag är vid medvetande
och hör dom prata med mig, men min kropp bara tvärstanna jag får inte fram ett ljud och jag kan inte lyfta ett finger inte röra på mig ingenting väääldigt läskigt, då bestämmer läkaren att lägga en sugklocka så 01.30
sugklockan läggs sista krystvärkarna kommer o jag tar i och svär
på det språk jag inte visste att jag kunde ens och med en väldans fart och ett väldans plask av blod och fostervatten så 01.40 landar en
liten välskapt gosse på min mage och han är alldeles perfekt

 
det ver dom 22 BÄSTA timmarna i mitt liv och jag vill göra det igen...!!

image2image3


Jahapp!!

image1
Jahapp, då var det dags att börja blogga, har tänkt o göra det länge men det har som aldrig blitt av.
ska nu ta och fixa till mitt lilla tillhåll så att det blir fint o njutsamt för er. men välkommen så länge.

RSS 2.0