hemma i luleå

ja då var vi hemma i luleå igen, numera 1 barns morsa igen.
och vattkopporna är ett minne blått, så jävla skönt att vi har stökat bort det, så då behöver vi aldrig mer bekymra oss över nå sånt. yeeeh!!

tror lilleman ska få gå på dagis i morgon oxå, var länge sen han var där=)
då blir han nog glad.

har vart å spanat på lite tapeter men har lite beslutsångest över vad jag vill ha, i sovrummet ska det nog gå i svart, så snyggt, tv rummet vill jag ha något ljusare kanske nå vitt eller grått?? gärna med mönster för o piffa upp,
o ja köket??? vad fan ska man hitta på där??

köpte inga tapeter i går, men köpte en skohylla i ek och så köpte jag en lång ekbräda med 6 st rostfria krokar på till hallen osså en kort bräda i ek med 4 krokar på i rostfritt, som ska hängas lite lägre för liams kläder. ja blir nog snyggt.
ska nog hänga upp en lackhylla i ek oxå som agerar hatthylla, stilrent ska det vara=)


o iiiingenting kom med posten idag, jag bara väntar o väntar o väntar, börjar ge upp om att den där människan ens skickat nån jacka, fyyy så fult av henne.
är så arg!!

idag ska här städas lite granna, en tur på ica blir det sen, o resten av dagen får vi chilla, har aj aj i ryggen efter den där förbannade tv:n som jag lyfte,, fyyy faaan.

nä men i stort sett så är allt helt okej med oss.
men då är det väl bara invänta nästa sjuka som komma skall??
huvva vill vara friska nu ett braaaaaaa tag innan det kommer nå nytt...

nä, ska gå o ta fram lite köttbullar till lunch o ta en kopp kaffe o börja städa lite, ser ut som ett slagfält här hemma jue.

på återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0