Liam i slaggis!!

ja det ska redan börjas! haha
hämtade liam idag från dagis och då fick jag minsann höra av fröken  att han varit i slaggis. det ska börjas i tid minsann, nää riktigt så allvarligt var det inte, han hade hamnat i krigssonen mellan två lite äldre grabbar och på så vis fått sig några rivsår i ansiktet, men han såg då så nöjd o glad då jag steg in genom dörren.
nu äär vi hemma och har nyss gett han lite mellis.
så det blir väl lite bus nu skulle jag tro innan vi styr upp maten.

idag var det renarama snöstormen ute, så jag har bara hållt mig hemma o städat lite o tvättat o sånt där tråkgöra som inte sköter sig självt!

idag ska vi laga chicken tikka masala till middag guuuud så gott.
jag skulle kunna leva på kyckling dagligen, hellre det än kött.
är ju så tråkigt att komma på varje dag vad man skall hitta på att laga till middag, jag har så dålig fantasi blir som samma vanliga bara för att man inte kommer på nå kul.
nu ska det försöka bli lite ändring på det, jag behöver variation o liam oxå.
fast hansa aptit äre inte o klaga på, han äter allt som jag lagar, han verkar inte så kräsen, och ärtor o majs är väl bland det godaste han vet, sitter jämt o pillar i sig dom först!!
sötunge.

jo, var ju ut i fredags, var skoj vart helt lagomt full denna gång, har ju de sista gånger jag vart ut lyckats få i mig alldess för mycket, för jag har som noll koll på hur mycket jag tål nuförtiden med tanke på att man inte är ut så ofta som förut. men denna gång lyckades jag ganska bra.
kul hade jag oxå, vi var på olivers o det var ganska trevligt, roligt att få komma sig ut i allafall lite miljöombyte och lite nytt folk.
på lördagen var jag i ganska fin form, brukar lyckligtvis inte bli så bakis, så jag kasta mig på bussen till boden för o få krama om min son som jag saknat så ruggit mycket.
var underbart å få han i min famn igen.
han hade haft fullt upp med mommo o moffa så han hade väl knappt saknat mig nånting.
men det hade jag vill ja lova.

så jag stannade kvar i boden hos syrran o vi pillade ut lite nya auktioner på tradera, denna gång mycket i julstuk så vi får väl se om någon nappar på det.

nä, nu ska jag socialisera mig lite med Liam.
 

see yaa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0