söööööndag...jäääsp!!


näpp inte ville lilltrollet sova i natt, först kl 1 så bahagades han somna. för att sedan vakna och ha problem med detta kliande i munnen, rackarns tänder kan dom inte bara komma upp!?!!
nåja, vi steg upp kring 10 i morse och jag har tvättat o bytt rent i sängarna, och även hunnit med att dejta dammsugaren, skönt nu slipper man den skiten!!

Så började jag laga mat, men skulle bara titta till Liam i vardagsrummet, men lillgubben har slocknat i babysittern så söt, så jag bar i säng honom så nu ligger han å sussar för fullt, kan han behöva!

det är sjukt vad tiden sringer iväg, jag hinner inte med dagarna längre o liam växer så fort, spädbarnstid vad fan är det??? typ 2 första veckorna när man kom från BB eller?? för sen går det utför o dom utvecklas varje dag, nästan alltid nått nytt, liam tycker för tillfället att fötterna smakar väldans gott, he he han ligger på rygg tar tag i foten o drar den in i munnen, så ligger han där och smaskar och gör pruttljud..!!

det är konstigt hur mycket man kan klara av på så lite sömn, man städar o tvättar handlar mat,lagar maten man köpt, hänger tvätten byter lite blöja i mellan åt, tar en prommis dammsuger, skurar. äter mat, vyssjar o leker o busar, äter, ammar, och diskar bär ut soporna, byter ännu en blöja, gör kväll tar på pyjamas och söver barn o vyssjar o sjunger bär och ammar. sen när han har somnat då är jag död o & när jag ÄNTLIGEN kommit ner i varv o börjar somna, ja då vaknar han igen (halleluja)
nä jag älskar faktiskt att vara mamma jag har få saker att klaga på, men visst skulle det vara skönt om man skulle få lite egen tid typ bara att få ta sig ett bad, ja det skulle vara uppskattat. minns en gång när jag började fundera på hur länge sen det var jag tvättade håret, till min förvåning insåg jag att det hade gått en HEL vecka!?!!! shiiit.


image4


Kommentarer
Postat av: Lindur

Tjohoooo! Grattis till lill-knodden! Var ju typ aaaaslänge sen man såg dej! Hur leker livet?

2008-01-06 @ 19:15:37
URL: http://metrobloggen.se/lindur

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0