bara vardag!!

ja i veckan har vi inte haft så mycket för oss, bara haft vanlig vardag, mest varit på promenader och fått röra på döfläsket.
varit i stan o kollat in rean, inte mycket kul där heller.
kollar efter vinterkläder åt lilleman men de har inte fått in så mycket ännu men det kommer väl.

idag är det söndag, ska väl städa undan här hemma lite o fixa lunch, sen ska vi en sväng ut till ica i allafall och inhandla det viktigaste.
måste gå igenom lite papper och annat gorm, måste försöka få nån ordning på sånt, har ett skåp här hemma som tenderar att fyllas med skräp, blir att man pular in allt möjligt där, hemska tid hur det ser ut.

och inge svar från dagis ännu jag vänta med spänning om vi ska få nån plats där vi har sökt, hoppas hoppas.
nästa månad blir det 1 års kalas, lite å fixa till dess oxå.

och på torsdag ska vi till bvc på 11 månaders kontroll o vägning o mätning, var ju ett tag sen vi var dit sist så det ska bli intressant.
tänderna har nu sprukigt fram ordentligt o kommer med raketfart, inte har han haft nån vidare matlust vilket i och för sig är förståligt.
han växer så det kankar o blir bara busigare o busigare, han härmar allt jag gör, en riktig härmapa, och pratar för fulla muggar, massa nya ord som poppar upp hela tiden, shit så mycket information som han snappar upp är helt otroligt.
och för nån dag sen tog han sitt första steg!! de ni! så snart börjar han väl gå på riktigt oxå, lite kul fast ändå så sorgligt han lämnar bäbis stadiet då.
shit happens!

är nå jävla tv-shop på tv där dom försöker sälja nått som ska ta bort bristningar efter en graviditet, joo tjena!! slät o fin magen in my as!!
viket skit, snacka om att pumpa folk på onödiga pengar.

nä nu vet jag inge mera.
so long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0